Sunday 6 November 2011

My konsumentutskottet Info till bankerna på Internet

Det finns mycket omstridda vems ansvar det är när något går fel i internet bankvärlden. Bankerna steg ibland uppåt och håll själva ansvariga för säkerhetsåtgärder som de borde. Andra banker vill lägga bördan på konsumenten.

Du har rätt som kund hos internetbank. Till exempel kan ett nätfiske lura dig att ge ut din personliga information. Detta i sin tur kan resultera i din internet bank hänsyn plundrade.

Internetbank företag snabba att påpeka att det är ditt ansvar förvara ditt användarnamn och lösenord. Det måste un-guessable i första hand. Du får aldrig skriva ner det. Du måste berätta för någon. Det är din konsumenten rätt att behålla denna information för dig själv och inte avslöja ditt lösenord för att en anställd vid banken.

Ni kanske undrar vem är ansvarig. Efter allt har du faller för bedrägeri, inte din internetbank etablering. Du var den som gav ut alla dessa uppgifter. Det finns emellertid en reglering av den federala regeringen som kan hjälpa dig. Det kallas Reg-E.

This är Federal Reserve styrelse föreskrift E. täcker alla situationer kretsar kring transfers utförs elektroniskt. Det viktigaste att komma ihåg om Reg-E är att du får tillbaka dina förluster internetbank efter hur fort du upptäcker dem.

Exempelvis kan du få din förklaring internetbank, ser att bedrägerierna har ägt rum, och rapportera det omedelbart. I det här fallet kommer du bli skyldig att återkräva pengarna. Men kan du få din förklaring, låt stelna på servern i två veckor utan att titta på den och sedan upptäcka bedrägerier. I det här fallet skulle du får mindre av dina pengar tillbaka.

Ju längre du väntade, ju mindre du skulle få. Vid någon punkt vill du att förlora allting på kontot plus övertrassering avgifter. Det är därför det lönar sig att ta en snabb titt på din internetbank konto ofta. Även när du inte har tid att gå igenom varje transaktion, kommer du att märka ofta avvikelser som du kan rapportera.

Om du väntar två dagar eller mindre från det att du får din officiellt uttalande internetbank, kan du bara ansvarig för de första $ 50. En annan dag och priset går upp till $ 500. Av efter 60 dagar, har du ingen tillgång genom banken. Ni skulle verkligen behöva hitta förövarna av brottet, ställa dem inför rätta, och beviljas ersättning.

Dessutom är din internetbank skyddas på ett sätt som traditionella banker alltid är skyddad. Du ska få garantier för att dina personliga bank som Fair Credit Opportunity Act. Sanningen i utlåningen och den sanning i sparande Apostlagärningarna är viktiga för internetbankkunder att försäkra att de får vad de har kommit överens om. Banker i detta land också måste ha FDIC försäkring.

De flesta internet bankaktiebolag är på nivå. De försöker att skapa sig ett namn genom snäva säkerhet. Bortsett från det, de försöker åtgärda situationen med bra kundservice. Hitta en bank som denna och du kommer ha några problem att få dem att respektera dina rättigheter som konsument.

Terry Detty finner Gratis Credit Repair Priser och Credit Repair Secrets hans passion. Vid sidan av marknadsföringen, tycker han att läsa och ibland går ut på en kort promenad. Hans senaste intresse är en newFix min kredit program han har använt.

No comments:

Post a Comment