Tuesday 8 November 2011

Placering Tillsammans en grossist smycken Information

Så du vill marknadsföra dina smycken? Nåväl, marknadsföring grossist smycken är en stor linje, och du måste definitivt ha information om vad du säljer? Att göra en katalog inte är så svårt som du kanske tror. Först, har du två alternativ: en katalogen eller en tryckta katalogen. Alternativet är med dig.

Totalt sett är en Internet-katalog det billigaste sättet att marknadsföra din grossist smycken bolag - men med alla online smycken butiker och online grossist smycken leverantör, är det kanske inte det mest effektiva sättet att få intäkter. En publicerad katalog skall kraftigt ses för en direkt information.

Om du gör din personliga grossist smycken butik, måste du få fascinerande bilder av smycken - sorts lagt på en sammet inställning. Blå eller svart sammet kommer att skina smycken på högsta grad. Du kanske har dessa bilder av dig själv med en digital kamera, eller har en fotograf att fånga bilderna. Det är billigare att göra det själv, förstås.

Sätt in bilderna upp på ditt system och använda publiceringsprogram, t.ex. Microsoft Publisher att göra en stil och mönster för din katalog. Detta kan ta en kort tid och tålamod, men det är mycket billigare än att anställa någon annan göra det. Eftersom du kommer att behöva massor, om inte tusentals replikat i din katalog, kommer din bästa insats vara att spara katalogen på disken och ta den till en utskrift hus som klarar jobbet. Detta kommer att kostar pengar - särskilt eftersom sidor bör vara blank och i färg, och katalogen testamente ska vara tvungna - men denna kostnad kommer att vara väl värt det om du kommer att göra en massa direktutskick.

För dig att göra en massa direkt utskick du endast söka ett respekterat företag som antingen marknadsför e-postlistor eller gör ett utskick för dig. You can verkligen be för de listor över e-adresser från vilka någon har uttryckt intresse för Köpa partihandel smycken - eller någon annan standard som du placerat. I många fall är det lämpligt att ha företaget hantera utskick åt dig. De kommer att få det finaste pris på försändelsen eftersom de kan använda massan post takt.

Se till att du använder ett bra tryckpressen, och en trovärdig direktreklam företag! Detta är en tillgång i de kommande dagarna för ditt företag och din grossist smycken sortiment måste vara perfekt på något sätt - och försändelsen måste göras utan problem!

No comments:

Post a Comment