Saturday 5 November 2011

Samsung B7610 Omnia Pro Mobile Phone Review - den ultimata kombinationen av nytta och nöje

Fräsch, modern och elegant, har nästan hela framsidan av B7610 avsatts till ett touch-screen, komplett med grafik och enkel navigering. Det faktum att det också har en komplett QWERTY-tangentbord gör den här telefonen mycket lättare att arbeta med, ger B7610 det bästa av två världar.

Kanske det bästa inslag i B7610 har förmågan att växla mellan två olika användargränssnitt: arbete och lägen liv. Detta gör det en lysande telefon för dig som gillar att skilja mellan arbete och nöje, och även grafikfönstret detta med mycket professionell stil arbetssätt kontrasterar med den roliga, färgstarka bakgrunder av livet läge.

Grafiken är bara början av skillnaderna, dock. Först, låt oss ta en titt på liv läge: detta är den klassiska TouchWiz tre-rutan startskärm med de vanliga widgets, som kan beställas på skärmen för att passa användarens önskemål. Arbetet läget, å andra sidan, arrangeras vertikalt på en rullning sida, men återigen widgets kan anpassas till en för att passa varje enskild användare. Båda lägena är mycket tillgängliga och köras på Windows Mobile 6.1 Professional, men Samsung har i stor utsträckning anpassat gränssnitt för göra dem till sina.

Tyvärr är inte allt om pekskärm solsken och regnbågar, med sol i synnerhet orsakar problem på grund av dålig läsbarhet när skärmen utsätts för direkt solljus. Så länge du stannar i skuggan en solig dag, dock pekskärmen fint känslig och QWERTY-tangentbordet har tillräckligt stora knappar för enkel att skriva.

Ett idealiskt telefon för affärer eller privat bruk

The B7610 levereras med WiFi och Bluetooth stereo och både Internet Explorer och Opera Mobile webbläsare. Båda fungerar bra med snabb, lätt rulla och möjligheten att visa sidor i liggande läge, även om anslutningsmöjligheter kan vara snabbare.

Kameran tar 5-megapixel bilder och har alla de vanliga alternativen och effekter i lättillgänglig vertikala menyer på varje sida av skärmen. Bildkvaliteten är mycket god, även om hög kontrast låter den nere lite.

Allt som allt är detta dock en telefon med avundsvärd specifikationer och inte bara en utan två stora gränssnitt som gör underverk för de som behöver, som designats för en företagsmiljö. Även om det finns några mindre brister, de positiva aspekterna överväger kraftigt dem att göra B7610 en bestämd träff i den mobila världen. När allt kan alla arbeta och ingen lek gör en mycket tråkig person.

Betyg: 4 / 5 - Elegant och enkla i sitt utförande, men också ståta med en full glidande QWERTY-tangentbord, ser den här telefonen säkert bra, om lite på den stora sidan. Men om din fickor är stora nog att hantera B7610, då du kan åtnjuta fiffiga funktioner som möjligheten att växla mellan arbete och fritid lägen - även, liksom allt i livet, har Samsung inte riktigt nått perfektion ännu.

Samsung B7610 Omnia Pro har en bra balans av funktioner och användbarhet men kostar lite mer än genomsnittet. Men sparar fortfarande pengar genom att antingen få den via billiga erbjudanden mobiltelefon cashback som inte är ett så dåligt alternativ om du inte kan betala telefonen i kontanter.

No comments:

Post a Comment