Wednesday 9 November 2011

Semester Presents: Råd om Smycken Boxes

Du kan undvika trotsat trångt gallerian och söka specialbutiker för presenter här julen. Istället köper smyckeskrin online och hitta presenter som är perfekta för varje person på din lista. Smycken lådor kan vara bra för både kvinnor och män. De kommer också i en mängd olika stilar och former att se om din gåva är helt anpassade till dess mottagare. Bara en snabb sökning på nätet kan få upp smyckeskrin för barn, mäns betjänter byrå, och stora Armoires smycken.

Holiday Gåvor för kvinnor

De flesta kvinnor har en smyckeskrin redan, men det brukar inte återspeglar deras stil eller deras utrymme behov:

Material - Trä smyckeskrin är bra för kvinnor som älskar en klassisk look, medan läder smycken lådor är oftast mer chic. Tyg smycken boxar är mycket kvinnlig och kan vara en färgstark gåva här julen.

Stilar - De flesta kvinnor kommer att uppskatta en vacker klassisk smyckeskrin, men du kan hitta en mängd olika lådor som ska spegla personligheten hos mottagaren. Snazzy retro, tröstande shabby chic och elegant modern stil ligger bara några av de högkvalitativa smycken rutor som du hittar på nätet.

Former - Är din favorit tjej ständigt på språng? Gör sin semester med en liten resa smyckeskrin för dem Essentials hon inte kan vara utan. Shopping för en present till kvinnan med allt? Ett smycken armoire kan rymma alla hennes grannlåt, smycken, och lite till. Det finns gott om lådor som passar perfekt på en fåfänga eller byrå topp för alla däremellan.

Holiday gåvor för människorna

Inte kalla det ett smyckeskrin: fallet för en mans klocka och manschettknappar kallas en betjänt låda. De flesta män är betjänt är gjorda av läder eller trä och finns i antingen svart eller brunt. De kan vara mycket enkel med endast några få fodrade fack eller mer avancerade med flera nivåer för lagring. Leta efter betjänt boxar som stänger säkert om mottagaren reser ofta. Lådor med fack för hans bilnycklar, plånboken, glasögon, klocka, till och med fritid förändring unika gåvor att någon upptagen man uppskattar. Överraska dina favoritprogram kille med gåvan han aldrig visste att han behövde men kan inte göra utan den här julen.

Holiday presenter till barn

Färgglada och roliga, smyckeskrin är bra ställen för barn att gömma prydnadssaker och små skatter. Leta efter ljusa boxar som spelar musik för yngre barn eller flera enkla flera fackindelade boxar för pre-teens och tonåringar för bra semester gåvor. De flesta barns smycken lådor kommit omsorgsfullt inredda för att återspegla specifika intressen eller hobbies så du är säker att hitta en gåva som passar utmärkt för barnen på din semester gåva lista.

Lisa Becker är en ivrig smyckeskrin samlare och skriver för Smycken Boxes 123: Shop för en perfekt, Kvalitet smyckeskrin. Hennes expertis angående smycken lådor ger en inblick i en värld av smycken lådor och Armoires.

No comments:

Post a Comment