Wednesday 14 December 2011

3Gs iPhone: Den mest kraftfulla iPhone hittills

Först och främst, du bara inte kan ignorera den hastighet med vilken iPhone-program inleds. Surfning får mest nytta med sidor utsmälta vid mindre än halva tiden det brukade. Besöker e-postbilagor blir en lätt match också. Nu får ett lyft leverera 3D grafik i halvtid. IPhone oerhört uppdaterade video grafikmotor gör iPhone faktiskt två gånger snabbare och nimbler än dess omedelbara föregångare, iPhone 3G. Och i en värld av mobiltelefoner, är hastigheten nästan allt.

Varannan mobiltelefon har det. Så vad annat är nytt?

Stillbilder och video

Sätta på 3G på ett lägre pris differentierad de senaste iPhone från dess första generationen release. IPhone var inte immuna mot all kritik att den inte ens i nivå med imaging funktioner i ens halva prissatta mobile pones. Nåväl, iPhone 3Gs adresser som. Nu kan du få en mer mogen avbildande förmåga att är ganska vanligt bland de avancerade mobiltelefoner från Nokia och Sony-Ericsson. Det finns en 3 megapixel kamera med autofokus och video-skytte med VGA-upplösning som kommer med redigeringsprogram.

Hänga med Jones

IPhone har nu standard meddelandefunktioner det lämnade ut när först publicerades. Du kan nu skicka MMS. Det finns Klipp ut, kopiera och klistra in funktioner du kan göra efter ord och bilder inom och mellan program, även de som kommer från web innehåll.

IPhone kan fungera som en kompass eller riktning finder. Bär dina Nike ihop med iPod-stöd och gör träningen med iPhone istället. Din webbläsare blir automatiskt You Tube stöd. Röstinspelning och röstmemon är nu ganska standard. Dessa, bortsett av iPod multimedia funktioner som tydligt har gjort iPhone en ledare i mobiltelefon marknader.

Naturligtvis är 5MP och VGA-video ganska vanligt i high end och ett flaggskepp mobiltelefoner i dessa dagar. Och på samma sätt för röststyrning, YouTube stöd och andra multimediafunktioner. Men dessa är verkligen grädden på moset om man beaktar dess verkligt revolutionerande gränssnitt som är först nu kopieras av andra mobiltelefon varumärken.

För mer information om iPhone 3GS, besök Moby1 idag och se hur mycket du kan spara på detta alla nya luren.

No comments:

Post a Comment