Monday 26 December 2011

Mobiltelefon Deals - för många att räkna

Vi ser en mängd mobiltelefon erbjudanden och erbjudanden erbjuds dessa dagar. Eftersom användningen av mobiltelefoner växte, växte möjlighet för telefonens tillverkare även med det. Fler och fler tillverkar trädde denna segment som slutligen ledde till hård konkurrens sinsemellan. Idag är mobiltelefon behandlar ses som svaret som skulle leda maximal nytta för både användare och tjänsteleverantörer likadana.

Sammantaget är dessa handlar främst delas in i kontraktet telefoner, SIM-fri telefoner och pay as you go dem (fördelningssystem). , Beroende på den individuella krav och smak, kan en välja någon typ av affär från dessa tre. Kontrakt telefoner är speciellt populära bland dessa tre en användare får fördelarna med den fria gåvor, attraktiva erbjudanden och rabatter och till råga på allt på luren efter eget val nästan utan kostnad. Allt detta verkar bra att vara sant men faktum är att på grund överenskommelsen mellan tjänsteleverantören och telefonen tillverkaren, t.ex. arrangemang har utarbetats. Alltså, efter ingå ett anställningsavtal för bestämd löptid 1 år eller mer får användaren subventionerade samtalspriser Utöver gratis handenhet och en gåva liknande laptop, playstation eller LCD.

Ett antal erbjudanden kontrakt telefon finns i dessa dagar inklusive Samsung Jet som finns tillgänglig med O2, Orange, T-Mobile och Vodafone. Likaså är HTC Hero tillgängliga med ovannämnda nätoperatörer tillsammans med attraktiva presenter som Sony Laptop och Nintendo Wii. Önskar emellertid inte alla att ingå ett avtal eller betala tunga månatliga räkningar. För sådana användarna, pay as you go telefoner (PAYG) ofta fungerar som idealiska valet. Användaren behöver bara välja en operatör och en telefon som stöds av leverantören. Detta följs av köpa kredit eller minuter i förväg vilka ett använder som per krav.

Fördelningssystem är särskilt lämpliga för personer med minimal användning av mobiltelefoner, högskolestudenter etc. Bara Lik kontrakt telefoner, en rad sofistikerade prylar finns tillgängliga enligt detta system också. Detta omfattar LG Arena, som för närvarande är den mest populära luren från företaget. LG cookie är också tillgänglig och är en handenhet som har skapat nya resultat i fråga om maximala försäljningspriset utgåva. Nokia 5800 XpressMusic utgåva finns också tillgänglig för användarna. Nokias svar på affärer telefoner, E-serien med sin förfinade serie med prylar finns med Orange, Vodafone och O2. Samsung har infört några landmärke handenheter senaste tidens som finns med PAYG mobiltelefon erbjudanden som Samsung Pixon, Samsing Jet och den enormt populära Samsung Tocco Lite.

SIM-free utgör den tredje typen av mobiltelefoner. En användare fritt välja beroende handenhet han gillar vara det en ny eller ett gammalt. Allt som krävs är att infoga ett SIM kort från en visst nätverk tjänsteleverantör till handenheten och börja använda tjänsterna. Ifall ett finner tjänsten otillfredsställande, då användaren fritt att omkoppling utan krav förhandsgodkännande den tidigare. Några av de mest populära telefonerna inklusive Nokia N97 och Sony Ericsson W995 finns med SIM gratis erbjudanden. Sammantaget ser vi att det finns någon brist på alternativ så långt som mobiltelefon behandlar berörs. Man kan gärna välja mellan lukrativa avtalsenliga telefoner eller fördelningssystemet dem med sin frihet.

No comments:

Post a Comment