Tuesday 27 December 2011

Senaste Mobiltelefoner - Pinnacle för innovation

Skämt cirkulerar inom den mobila industrin dessa dagar är att en telefon föråldras så snart den tas ur lådan efter köpet. Fastän det kan verka lite långsökt är det ett faktum att den hastighet som nyare teknik integreras i mobiler är otrolig, att säga det minsta. Flera stora telefontillverkare såsom Nokia, Samsung, BlackBerry och LG tävlar både mot klockan och varandra i sina försök att fånga den största andelen av branschen. Idag ett stort antal senaste mobiltelefoner är tillgängliga för användarna att välja mellan. This inkluderar avancerade kameratelefoner, dedikerade musik-telefoner samt avancerade handdatorer.

Knappast någon slags användarnas krav finns i form av mobiltelefoner som inte hittar sin ändamålsenlig lösning. Nokia till exempel har avtäcka sin senaste serie av telefoner i Nokia N97 mini samt X3 och X6. Nokia N97 Mini blir en lättare version av N97-och äggkartongen när berömvärda lista med specifikationer. Den har en 3,2 inches skärm tillsammans med Närhetssensor, accelerometer och handstilsigenkänning. Detta garanterar enkel tillgång till telefonfunktioner. QWERTY-tangentbordet hjälper en att skriva text snabbare och den kraftfulla processorn möjliggör övergripande snabb operation snabbhet och effektivitet. På samma sätt som de Nokia 5800 XpressMusic har blivit mycket populär ända sedan dess avtäckningen. En dedikerad musiktelefon spelar den förtrollande musik med sitt stöd för alla större ljudformat finns idag.

På Stereo FM-radio med RDS ser förbättras ytterligare erfarenhet. Gadgeten har även en 3,15 MP kamera med autofokus och LED blixt. Bortsett från Nokia, Samsung har även infört ett antal senaste mobiltelefoner inklusive dess populära Omnia-serien. Vid sidan av avancerad kamera funktioner, dessa prylar kommer med alla tänkbara funktioner att skapa en heltäckande användarupplevelse. Samsung Tocco Lite är t.ex betraktas som en av bästa PDA telefon i dess prisrapportering sortiment och tillkommit bland sålde flest handenheter sedan introduktionen. Samsung M8910 Pixon 12 finns en annan milstolpe gadget som kommer med en otrolig 12 MP kamera. Ett 28mm objektiv, autofokus LED xenon-blixt och Power blixt resulterar i en oöverträffad kameran funktionalitet.

Har en stor AMOLED resistiv pekskärm på 3,1 inches som stöder 16M färger med 480 x 800 pixlar. Detta garanterar tydlighet tittar samt enkel tillgång till telefonens funktioner. Sony Ericsson ligger inte långt efter när loppet av avslöjande senaste mobiltelefoner antingen. Den nyligen presenterade Sony Ericsson W995 är att betraktas som en av deras bästa utgåvor någonsin. Nästan alla funktioner som planeras för mobiltelefon monteras i det på ett effektivt och vackert. Var det 8,1 MP kamera, upp 8 GB utbyggbart minne, 3G stöd med HSDPA, 7,2 Mbps och HSUPA, 2 Mbps etc. kan användas av en knapptryckning. Sony Ericsson C905 är lika populära och har sålts i flera utgåvor sedan dess release. Gadgeten har en 8,0 MP kamera med funktioner såsom autofokus, LED blixt och geotaggning som sin huvudsakliga funktionen utöver flera andra funktioner. Flera andra märken som HTC och Blackberry finns i branschen och som regelbundet komma med sina avancerade, unika och nyare teknik. Dagens mobiltelefon användaren är i en mycket bättre situation och har mycket mer alternativ att välja mellan än någonsin.

No comments:

Post a Comment