Friday 16 December 2011

Regel 1800 H53SP-24 Pooltäckning Pump

Är du redo att bli av med den otäcka vatten på toppen av din poolöverdrag? Tja kolla Regel 1800 H53SP-24 Pooltäckning Pump. Det är på medellång prisintervallet för pumpar poolskydd, men du får några riktigt fina extra funktioner med denna pump.

För dem som köper ett poolskydd pump för första gången kommer de lägre kvalitet pumpar sönder om de lämnas i frysning temperaturer. Skillnaden mellan den lägre kvaliteten pumpar och pumpar högre kvalitet är i allmänhet möjligheten att automatiskt stänger av sig själv antingen efter att poolen är dräneras eller före frysning. Ni kommer tycka att den här specifika poolskydd pump har dessa egenskaper vilket är vad ni betalar för.

In addition as compared to lesser quality pumps, comes this en with ett 3 year warranty. Detta innebär att artikel är säker nog i deras produkt att tro att det kommer att hålla minst på 3 år. Om du går med en $ 60 billigare pump, du är inte troligt att hitta samma förtroende för sin produkt.

Ett par andra fina saker du får med denna pump är en dator kontroll inom pumpen och en mer energieffektiv pump. Den negativa sidan för att denna pump är att slangen har en tendens att lossna för några kunderna. För dem som inte har fått byta en slang munstycke på en maskin innan den kan bli en verklig smärta. Detta är dock omfattas av garantin.

För det du betala är det pump genomsnitt sak men ingenting för spektakulära. Att du får otroligt prisvärda affär om du hittar en webbplats som är att ha en online speciell. Med detta sagt, den här pumpen mycket effektivt gör sitt jobb och är värd priset om du letar efter en mellanliggande pump som gör exakt vad den säger.

Att lära sig att spara massor av pengar på dina köp kolla Bassängtäckning Pumpar Köpguide.

No comments:

Post a Comment