Wednesday 21 December 2011

Säg "Jag" i dessa eleganta korta bröllopsklänningar

Ett bröllop är förmodligen den största händelsen i en kvinnas liv, mest kvinnor vill bara det bästa för det stora dag. Det betyder försiktiga förberedelse av ceremonin, med en komplett lista med gäster att bjuda in och viktigast av allt, att ha det perfekta bröllopet klänning. Traditionellt bröllopsklänningar är lång och konservativa tittar. Men om du är en sann barn av modern 21: a århundradet, då du skulle vara spel för vissa korta bröllopsklänningar. Kapning av längden på de långa och draggy bröllopsklänningar lägger en snodd av roliga i det. Efter alla sa ingen att du inte kunde ha kul på ditt eget bröllop. Den korta bröllopsklänningar gör det också bättre rörlighet för brudar, mycket ofta att de måste gå väldigt försiktigt att inte trampa på tåget av tyg.

Get sassy och sexiga dessa vitt cocktail klänningar. De är korta, prim och absolut chic. Man skulle utan tvekan förvandla några huvudet i detta lilla nummer och män skulle alla vara avundsjuk på din make-to-vara. The Axelbandslös Cocktail Klänning av JS Collection är en idealisk klänning att bära på en sådan viktig funktion. Konstruktionen bygger på temat enkelhet och de tre steg volanger på kjolen gör det ännu roligare att bära. Klä upp det med ett par vackra vita klackar och ett pärlhalsband på halsen och det enda andra tillbehör som du behöver är brudgummen själv.

Detta är inte att säga att de traditionella långa klänningar är ut ur cirkeln. Man kan fortfarande välja den fulla klänningar längd bröllop om du känner att det passar dig bättre. När allt fulla längd klänningar har också sina egna goda sidor också. För en klassisk och tidlös bit dräkt, inte leta längre än Tadashi Shoji's Off Shoulder Tiered Chiffong klänning. This ganska klänning skapas på ett sätt som chiffong grupperna snurra runt kjol den långa klänning. Det finns även en form montering och smickrande livstycket med en off axeln halsen och allt-over veck. Ni kommer att förvandlas till en prinsessa i denna klänningen, vilket också skulle göra att du ser som om du svävar ovanför golvet.

Bortsett det kan du också välja din klänningar baserat på formgivare som gör dem. Bland vissa av mer väl vet brudklänning Designer är Dessy Group. De är riktigt expert på ämnet, och har gjort några av de eleganta bröllopsklänningar för brudar. De erbjuder även en mängd olika färger i sin samling så att du kan vara kreativ. Kolla in deras Two Tone Bow Brudtarna Klänningar, detta fulla längd klänning funktioner kontrasterande ton av vitt och svart. De matta satin livstycket med en bateau halsen är vit till färgen medan KLOCKKJOL är svart. Detta är en mycket sofistikerad bit klänning som du kan bära på den formella evenemang.

En annan designer som du kanske vill titta upp är Nicole Miller. Hon design är moderna och estetisk och brukar bära hennes underskrift av feminism och god smak. Hennes klänningar har också burits av kändisar som Angelina Jolie. Så om du har råd med det kan du också ska giftas bort superstjärnan stil. Prova Antique White Georgette Bridal klänningar med en störtar v-ringning. Den chica livstycket går upp till en sexig grimma toppen och imperium midjan tjänar till smickrar din siffran ännu mer. Glöm superstar, du skulle se rent av som en gudinna i denna pjäs!

No comments:

Post a Comment