Tuesday 27 December 2011

Nokia 97 vs LG KM900 Arena - Vid Forefront Tekniska

Nokia och LG är två av välrenommerade och kända märken ha varit del av mobiltelefonindustrin flera år nu. De har etablerat sig som ett multinationellt företag och enorma fläkt följande världen över. Det är inte förvånande att veta att en jämförelse alltid sker mellan dessa två. När deras senaste telefoner införs, är deras funktioner och specifikationer jämfört med motsvarande kategori gadgeten från konkurrenter. Det är försök båda dessa företag springa ifrån varandra gäller innovation, teknologi och framgång. Närvarande är två av sina handenheter skapa vågor bland mobila lovers med deras förfining och teknik. Nokia N97 är betraktas som en av de bästa n-serie prylar någonsin medan LG KM900 Arena är flaggskeppet produkten från LG. Därför en analys i termer av Nokia 97 vs LG KM900 Arena är bara naturligt.

Ett inslag för drag av dessa båda nästa generations mobiltelefoner är både spännande och upplysande. I själva verket går vi över med jämförelsen bara inse att det finns ingen eller väldigt liten skillnad mellan dessa båda prylar. Det är helt baserad på individuella krav och inte vill att ett val kan göras. Båda är 3G-telefoner med bra anslutningsmöjligheter. Nokia N97 levereras med klass 32 i GPRS och EDGE tillsammans med HSDPA, 3,6 Mbps. LG KM900 Arena å andra sidan har HSDPA, 7.2 Mbps samt klass 12 EDGE och klass 10 GPRS. Detta möjliggör en tillförlitlig och snabb konnektivitet med världen wide web. Därför håller kontakten med dina vänner via sociala nätverk, stanna à jour med det senaste av information samt videosamtal kan utföras enkelt och effektivt sätt. Och med stöd för Bluetooth v2.0 och USB port v2.0, överföra filer till och från andra mobiltelefoner eller USB aktiverad lagringsmedier aldrig varit enklare.

Åtkomst telefonfunktioner liksom övergripande navigeringen är lättare eftersom båda gadgets kommer med stor display. N97 har en 3,5 inches TFT resistiv pekskärm tillsammans med Proximity sensor för automatisk avstängning, Accelerometer sensor för automatiskt rotera och Handskrift. LG Arena å andra sidan har en något mindre 3,0 inches skärm med S-klass Touch UI gör navigering elegant. En annan fördel av dessa prylar är att de kommer med stora internt minne som gör att användarna kan lagra stora volymer av uppgifter och ha tillgång till dem på språng.

I LG Arena kommer med 8 GB inbyggt minne utbyggbart ytterligare upp till 32GB med mircoSD går N97 ett steg längre med sin 32GB internt minne och 16 GB upp till utökningsbara. Ett av huvuddragen i dagens avancerade handenheter är deras kamera funktionalitet vilket möjliggör ens nybörjarens att fånga några attraktiva skott. Nokia 97 vs LG KM900 Arena ger en intressant och något liknande studie i detta avseende också. Båda enheter levereras med fem MP kamera med autofokus, Geotaggning och LED-blixt. Ett sekundärt kameran i båda tillåter videoinspelning, vilket kan göras i ultrarapid i LG arena.

Nokia N97 däremot levereras med starkare och mer avancerad bearbetning förmåga. Den körs på Symbian OS och har en ARM elva 434 MHz processor som kombinerat med 128 MB RAM säkerställer hastighet blixtsnabb. Därför ser vi att ett lovvärt lista med specifikationer följa båda dessa telefoner att säkerställa en tillfredsställande upplevelse för användarna. Med innovation och sofistikerad teknik med enkelt interagera skulle varje Valet mellan dessa två vara bra.

No comments:

Post a Comment