Monday 26 December 2011

Letar du efter en smart 3G-telefon Go för Nokia N97

N-serien är den bästa luren radas upp någonsin har lanserats av Nokia hittills. Det är en perfekt kombination av stil med kvalitet funktioner. Nokia N97 har fått olika egenskaper och applikationer som skiljer den från andra gadgtes.

N97 har en 5MP kamera med upplösning på 2592 x 1944 pixlar. I närvaro av Carl Zeiss optik och LED blixt en kan vara säker på att få en perfekt bild med bra mängd ljusstyrka, kontrakt och färger. Förekomsten av autofokusen låter en ta ett objekt i ett perfekt sätt. Den levereras också med Geotaggning genom vilken vi kan skicka ut bilder till alla hemsida mycket lätt.

Storleken på Nokia N97 utgör 15,9 mm tjock x 55.3mm bred x 117.2mm lång. Tryckkänslig skärm storlek gadgeten 3,5 tum. Med en upplösning på 640 x MP 360 och visning av 16 miljoner färger man kan vara säker på att få en bra kvalitet bild över skärmen. Telefonen har ett QWERTY-tangentbord som glider ut samt ökar hastigheten för att skicka meddelanden.

N97 telefonen har en musikspelare kompatibel med många format för musikfiler och en videospelare som spelar MPEG video tyst fint. Man kan välj favoritlåtar från spellistor med hjälp av skärmen aktiverat kontroller.

Telefonen har ett internt minne på 32 GB och det finns en bestämmelse i microSD-kort upp till 16GB. Detta gör att en butik massor av uppgifter i telefonen utan lagring begränsning som data från kortet kan överföras och återanvändas.

Nokia N97 drivs med Symbian-baserade OS och erbjuder bra nätverksanslutning med Quad band och GSM. Den inbyggda Wi-Fi-teknik gör det möjligt för en att få ansluts trådlöst till en närliggande WLAN eller hot spot-anslutning. Den har även GPRS och EDGE-teknik som hjälper till att föra ner en stor nätverk upplevelse. Förekomsten av HSDPA och 3G i enheten aktiverar man göra videokonferenser med andra användare med 3G-mobiler. Telefonen kan också överföra data via USB-kabel och Bluetooth. Med tillgången på dessa program man kan vara säker på att få en kontinuerlig hög hastighet Internet och därmed listning i kategorin för 3G aktiverat smart telefon.

Nokia N97 har en GPS navigator som låter en lokalisera en plats med Nokia Maps. Man har även en inbyggd kompass som håller användaren medveten om den riktning som man är i rörelse.

Batteriet gång fulladdat erbjuder en 3G taltid på 5.3hrs och passningstid på 408hrs. För GSM prat IME varar 6 timmar och stand by tid varar 432hrs. Kapslas in med sådana smarta funktioner, är denna gadget säkert en superb 3G smart telefon.

No comments:

Post a Comment