Tuesday 13 December 2011

Översyn av Bästsäljande Handheld Dammsugare

Handhållna dammsugare har blivit allt starkare med åren. Några av de handhållna maskiner innehåller lika mycket makt som du skulle hitta i en vanlig vakuum. De mest populära handhållna modeller Eureka 71B Black and Decker CHV4800, Dirt Devil M08220, Shop-Vac 999-19-10 Shark SV736K, DEWALT DC515K och Bissell 33A1. Handheld dammsugare gör plocka upp Oops! i våra liv lite enklare.

Heavy Duty Handheld Dammsugare, av det förtecknade modellerna erbjuder DEWALT handdammsugare de flesta funktionerna. Pris på $ 236 Av också ett av de dyraste modeller. Jämfört med andra modeller, erbjuder DEWALT vått och kemtvätt och har en stor 0,5-liters tank. Precis som andra modeller erbjuder DEWALT HEPA filtrering och en en-timmes laddare. DEWALT har lite tyngre än vanliga handhållna dammsugare väger runt sex pounds. DEWALT klarar nästan vad som helst.

Butiken-Vac handdammsugare innehåller samma funktioner som vanliga modeller utan är skrymmande. Den erbjuder våt och torr rengöring dock; tankens bara rymmer en liter. Vakuumet ger överlägsen sug och är nästan en fjärdedel av priset på DEWALT på $ 159.

Dagligt bruk Handheld Dammsugare, The Eureka 71B är perfekt för den genomsnittlige användaren; det erbjuder en rik uppsättning funktioner för priset. The 71B kommer att plocka upp nästan vad som helst med 5,5 ampere av avsugning. Apparaten har två motorer, en för roterande borste och det andra för avsugning. Liksom andra dammsugare 71B the is påslösa och erbjuder HEPA filtrering. Med en tjugo meter indragbara sladden och väger five pounds, gör det rengör trappor eller bilklädslar en vind. Prissatt till $ 59,99 the 71B finns en high-end handdammsugare under bråkdelen av priset.

Shark SV736K erbjuder samma funktioner som Eureka modellerna med smärre skillnader. Den är en sladdlös tomrum som utnyttjar egenutvecklade Twister Cykloniskt teknik. Det finns en löstagbar borste som kan användas för att avlägsna djurhår. Vakuumet är perfekt För svåråtkomliga utrymmen. Utan en sladd, det är perfekt för att hålla i bilen för dagligt bruk. Prissatt till $ 39,99 någon har råd att hålla huset rent.

Lätt rengöring Handheld Dammsugare, någon med djur i huset vet hur frustrerande det är att lägga på ett passar bara för att det som skall täckas i hår på några minuter. The Bissell 33A1 är speciellt utformad att plocka upp djurhår samt ilska. Den erbjuder utbytbara mjuka och hårda munstycken, HEPA filtrering, lätt grepp, och tvättbart filter. Prissätt på $ 29,99 det är en no brainer.

The Black and Decker CHV4800 Dust Buster är en av de första handhållna dammsugare som måste uppfinnas - med en modern twist. Det är en liten trådlös vakuum som plockar upp damm, smuts, och andra små föremål. Medan den inte plocka upp allt, det är perfekt för små olyckor. Det ger en monterbar på vägg laddaren och är den lättaste modellen där ute. Prissatt till $ 19,88 någon kan ha en av dessa.

No comments:

Post a Comment