Thursday 22 December 2011

Köpa en projektorduk

De första filmerna som jag såg på en projektor var Tom och Jerry och Charlie Chaplin. Det var en vacker upplevelse som fortfarande är färskt i minnet! Då jag flyttade på i livet jag kom över andra typer av projektorer som kommit in på marknaden och var verkligen förvånad med förändringar i tekniken.

Typer av Projektorer

Typer av Transparency Projektorer, filmprojektor, Diaprojektor, Backprojektor, Laterna magica, olika typer av videoprojektorer, LCD-projektor, CRT projektor, DLP-projektor, LCOS-projektor, Andra typer av projektorer, Handheld projektor, Opaque projektor, Vad är en projektorduk ?

En installation som består av en tom yta och ett stöd struktur som används för att visa en projicerad bild för publiken att se kallas en projektorduk. Det finns olika typer av projektor skärmar, är några av dem installeras permanent precis som i en biosalong medan andra är målade på väggen eller är mobila som i ett konferensrum.

Projektor-skärmar är normalt jämnt vit och grå i färgen. Beroende på vilken optik som används för att frammana bilden och den önskade geometriska noggrannhet bildproduktion, plana eller böjda skärmar kan användas. Naturligtvis finns det skärmar som kan vara utformade för fram-eller bakprojektion också.

Köpa tips för Projektordukar; Typ av projektor skärmen När du väljer att köpa en projektorduk du skulle behöva veta vilken typ. Det finns olika typer av projektor skärmar på marknaden, de vanligaste är hopfällbara, stativ och snabb vikning. Om du vill en videoprojektor skärm som hållbara och bärbara, kan man väljer de som står på ett stativ. Fast vikskärmar är portabla också men det enda är att den kräver mycket tid att ställa upp. Tveksam? Kan du välja hopfällbara skärmar som är antingen full storlek eller liten nog att rymmas på ett bord. ; Monteringen av projektorn skärmen När du har bestämt på vilken typ du behöver tänka på berget. Här kan du välja de skärmar som är permanent monterade på en viss plats eller de som är målade på en vägg. , Ytan av projektorns Screen, det är viktigt att känna till ytan av projektorn skärmar också. I stort sett matt grå och vit är de två vanligaste typerna eller skärmar projektor finns. The matt grå ytan reflekterar mer ljus och har ett brett utbud betraktningsvinkel. De erbjuder också bättre kontrast, vilket är mycket användbart när det används med en projektor som producerar mycket ljusstyrka. , Storleken på projektorn skärmen När du väljer en projektorduk kom ihåg att kolla storlekar. Det finns vissa mönster som enda åtgärd 40 inches diagonalt från ett hörn till ett annat och nytt det finns de som kan mäta upp till 15 meter. Kan du bestämma storleken på projektorn skärmen efter hänsyn tagen till placeringsarrangemang i rummet och avståndet projektorn måste från skärmen. Detta måste göras eftersom projektorn kräver nog ljusstyrkan för att generera en bildkvalitet på skärmen. , Vet Proportioner, Till slut kommer du att behöva känna bildformatet på projektorn skärmen. Valet av proportionerna mellan 4:3 och 16,9. Den mest populära dessa är projektionsduken with bildformat of 16,9, naturligtvis standard ett used via TV och video 4,3.

No comments:

Post a Comment