Wednesday 28 December 2011

Bredband Leverantörer - Välj det bästa!

Det finns många bredbandsleverantörer i Storbritannien som har många lönsamma och kostnadseffektiva planera och paket till sina användare. Här i denna artikel, vi ger dig information och beskrivningar av olika planer och förpackningar av det framstående leverantörer av Internettjänster i Storbritannien.

Talk Talk

Det är en av de billigaste leverantörer av Internettjänster som ger mycket kostnadseffektiva bredband paket till sina användare. Det ger många anbud och fördelar tillsammans med sin bredband erbjudanden. Global Anytime paket låter sina användare att göra fasta telefoner billiga samtal till andra nät och fasta telefoner gratis samtal mellan användare Talk Talk.

SKY

Sky är en annan välkänd namn i världen av bredband. Den erbjuder sina användare specialförmåner som inkluderar en gratis 12 månader abonnemang på McAfee Internet Security Suite, 24 x 7 support service, gratis trådlös router som kostar ca £ 50.

Men för använder sin bredbandstjänst behöver du följande saker:

En BT telefonlinje.

PC-användare: En ledig Ethernet-port, 100 MB hårddiskutrymme, 64MB RAM eller högre, 133 MHz eller över och Windows 2000 eller senare version.

Mac-användare: En ledig Ethernet-port, 266MHz Power PC G3-processor eller högre, OS X. v10.2.6 eller senare, 128 MB RAM-minne.

AOL

AOL Bredband är mest populära bredband i termer av antalet användare världen över. Alla dess bredband paket är billiga och perfekt för alla typer av Internet-användare. Några av dess billiga bredband planer och paket inkluderar:

AOL Wireless, kväll och helg - Det är en 18 månaders kontrakt som finns tillgänglig med hastigheter upp till 8Mbps samt en nedladdning på 10 Gb. Andra attraktiva förmåner av affären finns en gratis trådlös router och ingen installationskostnaden.

AOL Trådlös Flex, kväll och helg - Det är en 1 månad avtal som finns med en nedladdningshastighet på upp till 8Mbps och en nedladdning kapacitet 10GB och en gratis trådlös router.

TP

BT har många fördelar sina användare tillsammans med sin billiga bredband erbjudanden som inkluderar 5 GB gratis lagring online, gratis kväll och uppmanar helgen, Excellent 24 x 7 support och 250 Wi-Fi minuter per månad.

Alla dessa bredbandsleverantörer erbjuder många förmåner och fördelar till sina användare. Men ändå är det rekommenderat att du bör jämföra dessa märken innan färdigställa någon affär med dem.

No comments:

Post a Comment