Saturday 31 December 2011

Gratis och enkel teknik för annonsering för att bygga din Internet-företag

Om du bara starta din Internet-företag, måste du hålla kostnader nere till ett minimum. Men måste du locka fortfarande människor att besöka din webbplats. Utan trafik, har du ingen verksamhet. Lyckligtvis finns det många gratis eller billig sätt att locka besökare till din webbplats. Följande är flera gratis och enkla tekniker för att bygga trafik och öka försäljningen.

1. Internet Forum

Internetforum är webbplatser som fokuserar på utbyte av informationen. Vissa människor ställer frågor, och vissa ger svar. Andra vill bara avluftningsanordning eller diskutera frågor som är relaterade till deras nisch. De flesta forum är inriktade på ett visst område. En fördel med forum är det faktum att nästan alla människor på platsen är intresserade av samma ämne så att du har en riktad målgrupp. Registrera dig med så många forum i dina nisch möjligt och skicka information varje dag. Utveckla en signatur (SIG) fil ser ut som en liten två eller tre line annons främja din webbplats eller produkt. Lägg till din signatur till varje inlägg som du gör på alla forum. Ni kommer bli förvånade över mängden trafik som du kan generera med hjälp av forum.

2. Trafik utbyten

En trafikolycka utbyte är ett system där medlemmarna skriver in adressen till deras hemsida. Ledamöterna måste botanisera bland ett antal andra medlemmar webbplatser i syfte att få krediter. När du har tjänat en visst antal poäng, andra medlemmar se din webbplats (och därmed se dina annonser). Detta ökar antalet besökare till alla som medverkar i de trafikutbyte. Vissa är gratis och en del kan ta ut en månadsavgift. Ett fint inslag i denna metod är att det kommer att skapa en stor mängd trafik på kort tid. Du bör emellertid notera att denna trafik inte är inriktad och kan vara mindre känsliga än riktad reklam metoder. Det kräver också att du begår en hel del tid tittar andra webbplatser.

3. Gratis Radannonser

Det finns många gratis radannonser tillgängliga på Internet. Några av dem fungerar bättre än andra och mycket beror på din skicklighet i att skriva annonser. Om du kan skriva effektiva annonser, kan den ha en oerhört effektiv metod att annonsera you new Internet-företag. Om du använder gratis radannonser, placera en spårningskod tillsammans med din webbadress som du placerar varje annons för att avgöra vilka som fungerar för dig och vilka som är ineffektiva. Fördelen med denna metod är att det krävs en investering på er tid bara en gång och sedan kan köras på autopilot under ganska lång tid.

4. Artikel Marknadsföring

Detta är en av mina favorit metoder för reklam. Skriva artiklar och publicera dem i de största sajterna artikel inlämnande. Genom att göra detta på regelbunden basis, dina artiklar blir viral, och kan ses av tusentals människor. Se till att lägga till en resurs låda som fil som ser ut en liten två eller tre line annons marknadsföra din webbplats eller produkt. Enda nackdelen med den här metoden är att du måste lämna minst en artikel varje dag uppnå betydande fördelar. Som ni överväga vilka av dessa strategier är bäst för dig, tänk på den tid du har att begå mot de potentiella fördelarna. Med två eller fler av dessa tekniker kan du skapa en bra grund för din Internet-företag.

Vill du veta mer om hur jag gör det? Jag har just avslutat min nya guide om hur man enkelt tjäna pengar genom utveckling av egna produkter.

Utveckla din egen eBok! WriteEbooksAndMakeMoney

200 gratis produkter du kan sälja! MillionDollarArticle

No comments:

Post a Comment