Thursday 15 December 2011

Konventionella och Äventyrliga vita klänningar Prom

Prom Night är en av de största händelserna i en tonårings liv, men ibland handlar för den perfekta balklänning kan bli ännu svårare än att hitta en prom date! Alla tjejer vill se fantastisk ut i smickrande kläder med unik design i starka färger eller pastellfärger, men många är tveksamma till att prova vitt bal klänningar! Det finns dock en spännande element till vit bal klänningar som kan uppmärksamhet ritning och tillsammans med rätt tillbehör som de kan tom vara iögonfallande? Så skaka av blues om de vita balklänning och prova en. Inte bara är du garanterad att vara unik, kan du vara en trendsättare för nästa omgång!

Silk är ett material som lämpar sig vackert till olika nedskärningar och mönster, - moderna och klassiska. En siden vit balklänning är en elegant, graciös och helt feminint sätt att wow publiken. Oavsett om det är lång eller kort kommer det att skapa ett bestående intryck på tittarna. De vita och silver kort balklänning av Aidon Mattox är en strapless kort klänning med en skiktad detaljer på toppen och ett passande naturlig midja. Kjolen börjar vid midjan och slutar i mitten av låret. Det är inte allt - den vita siden accentueras av delikat silvermetallic ut som lägger precis rätt glitter till samtida, feminina kläder. Prova accessoarer med matchande silver-metallic stilettos och smycken eller gå för absolut kontrast och koppla ihop den med svart stilettos! Hursomhelst, är du skyldig att skapa volanger av spänning!

Om du är en sån som gillar att ta det till full längd, siden vit balklänning klänning i taft siden av J. Crew är svaret! Torka ur all konkurrens som ni stå sig i en klänning som kommer att mer än imponera på publiken.Denna enkla eleganta mitten vikt taft siden Klänningen är axelbandslös med en monterad livstycket och fulla längd kjol med en liten tåg! Elfenben skuggan av vit klänning komplement dess utformning på ett sätt som ser fantastisk ut ännu enkelt! Kombinera den med pärlor och stilettklackar och ni kommer att få pojkarna på sina knän!

Inte nöjd med enkel och fantastisk? Man kan ta en balklänning till en helt ny nivå, med Faviana Couture vit balklänning balklänning. Denna utsökta Balklänning stil balklänning har en strapless käresta halsen accent med strass och röda gängning. Med en A-linje formen full längd kjol, lovar den här klänningen ska de utestående klassiska utseendet på året! De dramatiska vit tyll kjol i kontrast till den utsmyckade röda gängskärning på livstycket och är säker på att göra ett hjärta stannar inträde till natten!

För ultra chica, trendiga, feminina och oemotståndlig klänning, ser längre än det pärlstav chiffong vit balklänning klänning från Faviana. Denna smickrande elfenben chiffongklänning har ett djupt V-ringning och en mjuk välväxt snitt som kommer att accentuera dina kurvor medan flödar fritt runt fötterna. Riket midja och remmar är utsmyckade med pärlor och strass som ger det rätta gnistan för natten. Den låga tillbaka är accenter med ren spets som remmar som ger det en ultra sofistikerat utseende!

Blandning lätt casual och formella glamour en konst. Med rätt kombination av noggrant övervägas vit balklänning och kompletterande smycken, bränning dansgolvet är ett lätt jobb!

1 comment:

  1. Hej!

    Här finns det en massa vita klänningar:

    http://www.fashionbox.se/se/grp/vita-klanningar.php

    Kram

    ReplyDelete