Saturday 17 December 2011

Dags för gula ögon?

Så kan du bara om ändra din ögonfärg till något du kan tänka på dessa dagar. Inte bara sina färger men du kan också finna mönster av varje slag också.

Det finns några företag som säljer anpassade kontakter som låter dig designa din egen design till slitage på dina ögon, så det är i princip obegränsat. Med alla dessa alternativ finna den perfekta Ögonfärgen kan vara hård.

Gult är ett bra val att bära vardagliga men särskilt för kostymer och Halloween.

Du kan dra bort den perfekta zombie eller vampyr med lysande gula, men om du väljer att gå med gula till vardags färg kan du välja mer mjukare gula som Amber, som bara kan markera ditt naturliga ögonfärg. De fungerar inte bra på mörka ögon, men ljusa ögon kan verkligen göra skillnad.

Om du inte har mörka ögon så ska du gå med teatraliska kontakta färgerna gult, som inte kommer bryr vilken färg ditt verkliga ögonfärg är, kommer det bara täcka hela ögat.

När du äntligen bestämma vilken typ av gul du vill du kommer att vilja se till att du har ett recept eftersom även om du köper dem online, kommer det ingen roll hur dåligt du vill ha dem, om du inte ser en specialist öga bil eller en läkare första kommer du inte att kunna köpa dem.

Online företag som säljer kontakter är skyldiga att kontrollera att du har ett recept först innan de skickar dem, även om du får icke-vision rättelse kontakter.

Kärnpunkten är att om du vill gul kontakter är de där och väntar på dig, bara besluta skuggan och stil som du vill mest och gå med den.

Gula linser är en av de många tillgängliga färgerna kan du plocka så Om du inte tror att de är för dig bara hålla ute eftersom med alla färger i regnbågens på ditt förfogande, säkert du hittar minst en!

No comments:

Post a Comment