Tuesday 20 December 2011

Ytterligare en nyhet från LG - The New Puccini

Syfte vid halva marknaden för pekskärmar ser Puccini på väg mot en hit produkt för LG.

Storbritannien är det första land som har drabbats Puccini hyllorna. Men det kommer exklusivt till T-Mobile nät så att dess abonnenter har tur med detta som ett alternativ för sina telefoner behov. Den får erbjudas fri med en £ 25 månadsabonnemang plan.

Form

Sporting en pekskärm formfaktor är påfallande Puccini snygg som alla kommer från LG och dess rivaler från Samsung och Sony Ericsson. Då ingenting radikalt nya kommer med sitt utseende, eller något spektakulärt när den är inställd utöver andra telefoner med pekskärm i sin klass, imponerar Puccinis svarta glans kroppen med en stor lysande 3 skärm som skiljer den från liknande stora bildformat från intetsägande verksamhet smartphones som O2 .

Fantastiska funktioner:

Framkant funktioner kännetecknar LG-telefoner som nyligen införts på sina marknader. Med proprietära programvaror LG öka mest funktioner som finns i andra pekskärm mobiler i sin klass, kommer Puccini bort som sticker från den nya pekskärmen releaser med följande:

-Den Puccini är en fyrbands GSM med 3G och HSDPA-stöd gör internetuppkoppling en riktig vind;;-Det bär en pekskärm på 3 tum display med 400 x 240 bildpunkters upplösning, stöd 256k färger för en riktigt lysande display och med i dagsljus,,-Det ger i bilen GPS navigation med ett förinstallerat LG WISEPILOT navigationssystem (licens är gratis en månad efter köpet) [;-Det har S-klassen användargränssnitt för pekskärmar lanserades för första gången ,-kommer det medföljer LG Arena för Dolby 2,0 bearbetning av musikfiler,,-Det ger Bluetooth 2,0 med A2DP och Wi-Fi-funktioner som möjliggör snabb dataöverföring med både stationära och bärbara datorer,,-Den 5-megapixel kamera med auto fokus och LED-blixt kommer med bildstabilisering och ansiktsigenkänning samt geotaggning och röd ögon.;-Sin video toppar ut på VGA upplösning och 15 b / s;-Det interna minnet är en riklig 130mb med hjälp av microSD expansion upp till 8Gb

LG Puccini kan inte vinna pris för det vackraste eller kan mobiltelefonen ute, men dess utformning och funktioner försäkrar LG marknadsför en mycket kapabel och elegant mobiltelefon och en annan vinnare för LG. GP

Mer information

För mer information på LG Puccini, besök Moby1 idag och se hur mycket du kan spara på allt detta nya telefon.

No comments:

Post a Comment