Thursday 15 December 2011

Nokia 2330 - Bäddat med awesome funktioner

The Nokia alltid betraktas som ett välrenommerat företag över hela världen. Det har flyttat in på marknaden i olika mobiltelefoner. Det kommer främst med brett utbud av prylar som uppfyller nästan alla kategorier av människor i termer av konstruktion, priser och kvalitet. Nu är denna mobila tillverkande företag kommer till rampljuset med ny medlem i intervallet Nokia classic familj. Nokia 2330 är en bästa alternativet för alla de mobila användare som föredrar att bära snygga men enkla telefoner.

Det är väldigt vacker ser enhet som kommer med fem sätt navigeringsknappen. Det är en 80 GMS lätt lätt att använda användarvänlig telefon. Den mäter 13,8 mm djupt, 107mm lång och 46mm bred i dimensioner. Den finns i attraktiva svart och djupa röda färger. Dessutom har en 1,8 inches TFT färgade skärmen som visar 65000 färgerna med upplösning på 128 x 160 pixlar. Bortsett från detta är den försedd med standard BL-5C-batteri. Den stödjer taltid på fyra timmar och passningstid upp till 528 timmar. Eftersom denna enhet levereras med laddningsbart batteri, så en person inte behöver ladda den igen och igen.

Nokia 2330 har en inbyggd VGA digitalkamera som stöder olika eleganta funktioner. Det tillåter en person att spela in video footages med fyra gånger videozoom och fånga stillbilder. Den levereras med olika infångningslägen som video, Still, självutlösare eller sekvens. Med denna funktion kan användaren spela videoklipp med hjälp av någon av läget. Det ger också mobila användare att välja scen läge såsom stående eller natten. De inspelade videosekvenser s kan avnjutas i videospelare som stöder H263 och 3GP format.

Den innehåller olika multimedia funktioner som göra denna smarta telefonen mer intressant. Den har stereo FM-radio med sändning inspelning. Med sina hängivna Radionyckel, mobila användaren kan enkelt ställa in vilken radiostation som helst. Den stödjer många meddelandefunktioner genom vilken man kan kommunicera med nära och kära utan att göra ett samtal. En individ kan skapa skickar eller ta emot filer via e-post med bifogade filer, bilder och videoklipp via MMS och text via SMS.

Denna fantastiska Telefonen har internt minne på trettio två megabyte. Dessutom är det gör att mobiltelefoner ägaren att surfa WAP 2.0 Internet som fungerar på dual band GSM-nät. Den kommer med avancerade teknik som Enhanced Data for globala utvecklingen (EDGE) och General Packet Radio Service (GPRS) som håller dataöverföringshastighet. Genom anslutning Bluetooth och USB-kabel, kan filer överföras från den här gizmo till laptop, skrivare, PC eller annan kompatibel enhet utan krångel.

Handenheten innehåller häpnadsväckande underhållnings funktioner som video, ljudinspelning, förinstallerade spel, ladda ner facililty, polyfoniska och MP3-ringsignaler. These underhållningsfunktioner hjälpa människor att njuta av sin lediga tid, även om de är i rörelse. Nokia 2330 är en vacker fast bar klassisk design smart telefon inbäddade med många fantastiska egenskaper som kommer att skapa kaos på marknaden. Egentligen denna manick har potential att skapa buzz bland användarna.

No comments:

Post a Comment