Saturday 31 December 2011

Ge dina Nattduksbord ett nytt liv med långa avslappnade klänningar

Dagens casual klänningar är långt ifrån ledig och ingenting kan slå sina cool stil. Dessa trendiga långa avslappnade klänningar är verkligen feminin och sexig och kan vara din bästa insats för att lägga till nåd till din personlighet. Oavsett att ge tillfälle kan du gå med något av dessa utan att tänka så! Bära en av dessa och du kan se så snygg samt avancerade ansträngning. Oavsett vad du gillar att bära är din garderob aldrig komplett utan ett par av dessa sexiga långa avslappnade klänningar. Med den vackra mönster finns, ingenting kan hindra dig från jättefina i sommar!

Letar du efter en outfit som du kan banken på att få dig att stå ut i mängden? Om ja då ge din garderob ett nytt liv med modern och tilltalande lång casual klänningar!

Glid in på den maxstudio långa avslappnade ballong ärm klänning. Textur information i hela göra denna mjuka hårdtvinnat rayon jerseyklänning en elegant pjäs att hålla dig bekväma igenom alla årstider. Origami plissering som skapar en fräsch ruggig titt runt halsen ett måste för zoom och 3-D knappar. Shirring, kedja stygn och elastisk kant den beskurna ärm och skapar en ballong form, medan en veck i ryggen ger rörelse till A-linje silhuett. This charmiga klänningen är idealiskt för dem strumpbyxor och stövlar dagar, men definitivt lager chicly över jeans och leggings.

Den amerikanska kläder länge casual rand ficka kolt är en kort och sexig randig klänning med en båt hals och sidofickor. Man kan också bära den som en längre skjorta över byxor. Denna sexiga klänning är perfekt för resor, fungerar året om och det är också så lätt att bära i massor av olika inställningar. Tillverkad i poly-bomull (50% Polyester / 50% bomull) konstruktion, det är ungefär 31 1 / 4 i total längd. Ett specialutformat klänning kommer i öppen båt nackband och har 3 / 4 ärm och dubbel sidofickor.

Få redo för komplimanger bära Old Navy lång casual kvinnors linne-blandning Cami klänning. Den här klänningen är verkligen en egen liten klänning till prärien? Pretty pintuck detaljer och en älskling halsen låna här klänningen ett pittoreskt, ner-hem känsla. En mjuk linne-blandning och justerbar axelband gör det enkelt att gå från en casual till klassiska look.

Donna Ricco tryckta cykeltröja Maxi silhuetter lång casual klänning är alldeles för svårt att motstå! Ett brett, infälld imperium midjan förbättrar figuren-smickrande siluett av en lång, böljande klänning i tryckt matt jersey. Klänningen glider på över huvudet och är figursydd vid bysten och enkel montering till höften. Klänningen finns i öste nacke och rygg med breda band för täckning. Klänningen är ofodrad och den ungefärliga längden axeln till fåll 55 1 / 2.

Välj magenta broderade fishnet kitty lång ledig klädsel. Den levande magenta ledig klädsel har en v-ringning, ett imperium midjan och en trapets stil kjol. Broderade blommor virka arbetet med livstycket makes här klänningen sticker ut i ett hav av andra. Klänningen har fishnet detaljerad halsen och kommer med twist tillbaka. Den är tillverkad av 94% rayon sex% spandex och har en hög midja baby doll siluett.

Don the Theory Danielle nylon lång casual klänning och gå med stil! This ärmlös klänning erbjuder en tubulär Jersey livstycket. Den här klänningen kommer med topp-sydda sömmen detalj Chambray kjol. Skopan hals och crossover V tillbaka ge den en touch av elegant elegans. Klänningen har smock resår band i midjan och welt fickor på höften. Livet är tillverkad av 92% nylon / 8% polyuretan och kjolen är gjord av 98% bomull / 2% elastan. Klänningen är 34 långa, mätt från axel.

Långa casual klänningar finns nu tillgängliga i många olika stilfull design.

No comments:

Post a Comment