Friday 16 December 2011

Samsung F700 vs Samsung G800: Upp nära och personliga

Under det senaste årtiondet har marknaden för mobiltelefoner gått igenom många upp-och nedgångar. Med introduktionen av nya tekniker mobiler blir allt bättre dag för dag. Olika tillverkare erbjuder mobiltelefoner med extremt bra funktioner och tjänster som den i Internet. I världen av underhållning är att bli mobilt. Var det långfilmer, videoklipp Via-3D och GPRS, det är ett tillägg till din favorit gadget som ligger i fickan. Nu verkar värld infotainment uppnå.

En av de största mobiltelefontillverkare, Samsung har kommit med olika mobiltelefoner. Samsung F700 har oöverträffad design och ger en överlägsen rad multimediaupplevelse till konsumenterna. Ultra Smart är en del av Samsungs Ultra portfölj, som ståtar med en pekskärm samt ett QWERTY tangentbord. Detta speglar de senaste trend i telekombranschen av pekskärmen. Volym, spellistor, kan ljusstyrkan på skärmar och andra menykontroller nås utnyttja pekskärmen.

Som hastighet håller på att bli avgörande för datakommunikation har Samsung inkluderade de senaste trenderna till Ultra Smart F700. Det speglar den senaste hastigheten 7,2 Mbit / s under High Speed ​​Downlink Packet Access (HSDPA) nätverk. Ett komplett HTML-webbläsare längs med QWERTY tangentbordet gör det lätt tillgång till Internet för e-post-och datatjänster. När än 7,2 Mbps nätverk HSDPA är helt utnyttjas, kan Samsung F700 användare ladda ner en MP3-låt (ca 4 MB vardera) i 4,4 sekunder. Företag och kreativa yrkesmän kan visa innehåll på en fantastisk 2,78 färgskärm. Enheten har oslagbar underhållning med en top-of-the-line 5 megapixel kamera med autofokus och Bluetooth. Med 7,2 Mbps HSDPA, är det lätt att titta på video, lyssna på låtarna, dela högkvalitativa foton, eller hinna e-post på resande fot.

Samtidigt Samsung är också skryter om sin G800 modell, som erbjuder en 5-megapixelkamera med 3x optisk zoom. Det innehåller också panoramabilder, flera skott och makro skott. Funktionerna inkluderar även 2,4-tums QVGA LCD, lite mindre bredare jämfört med F700 widescreen-skärm. With 256K färger, 240 × 320 pixlar, Samsung G800 lovar mer tydlighet än sina egna F700. Det finns en ny sökare gränssnitt grafiskt användargränssnitt (GUI), som påstås vara intuitiv och enkel att använda. Det är unikt finns i denna modell av Samsung. Den levereras också med en On Screen Display (OSD) som visar olika kamera indikatorer i ett horisontellt läge för förhandsgranskning. Den här funktionen kan du visa 3D effektivt. Också den har 160 MB internt minne med microSD, GPRS, 3G, Bluetooth och USB, inte att glömma den FM-radio att hjälpa dig i vistas trimmad. När det kommer till musik har en fördel gentemot de F700 eftersom den stöder MP3/AAC/AAC + / e-AAC + / WMA-uppspelning-filer.

Samsungs G800 kommer att tillfredsställa behoven i kameran kategori med ett äkta digitalkamera-liknande design och funktionalitet. Detta gör det möjligt för användare att fånga och dela den dyrbara ögonblicken i sitt dagliga liv med de förbättrade kamerans funktioner i en snabb 3G-nät. Den låter dig också göra video redigering, så att man kan klippa och klistra på sina favoritfilmer på användarvänlighet. , Idag har mobil-tv bli verklighet och är på väg mot massmarknaden. För Samsung G800 att nå sin fulla potential, kostnadseffektiva sätt att öka kapacitet och införande av nya innovativa tjänster är nödvändiga. Handenheten kombinerar sig av en mobiltelefon med tv innehåll, och utgör ett logiskt steg både för konsumenter och operatörer och innehållsleverantörer. På detta sätt är det redo att bli Samsungs allround multimediaspelare.

Nåväl, alla dessa funktioner är bara början på ett epok av informationsteknik men likväl vi fick gå långt med mer effektiva funktioner på gång.

Om du vill köpa några senaste Samsung mobiltelefoner gillar Samsung G600, Samsung U600, U700 med bästa julklappar vänligen besök vår online mobiltelefon butik.

No comments:

Post a Comment