Monday 12 December 2011

Senaste Sony Ericsson-telefoner - Stil möter innehåll

Metoden är en kombination Sonys elektronisk expertis med Ericssons kunskap och tekniskt ledande inom området kommunikation. Tidigare Sony och Ericsson används för framställning av mobiltelefoner på egen hand men deras kombinerade enheten har lett till ett jättekliv i mobila telefonluren industrin och varit en välsignelse för konsumenter med olika alternativ och val att välja mellan. Enligt uppgifter från 2008, är Sony Ericsson den tredje största tillverkare av mobiltelefoner efter Nokia och Samsung. Sitt utbud av walkman och Cyber ​​shot-telefoner serien har bidragit starkt till deras skyhöga framgång och popularitet bland massorna.

Sony Ericsson-telefoner är kända för sin elegans i design och finish. Vid sidan erbjuder de spektakulära funktioner och specifikationer att blända konsumenterna till att köpa sina mobiltelefoner. Denna säregna och spännande kombination skiljer ut dem från sina konkurrenter. Sina användargränssnitt är också avsedd för nya användare samt lojala kunder vill använda telefonen med största lätthet. Stamkund bygger dessa faktorer samt pålitlighet som är en enorm benefactor till Sony Ericsson. De har telefoner för alla typer av användare oavsett om det är baserat på ålder, preferens, användning eller budgeten.

Sony Ericsson befriar inte telefoner på regelbunden basis men en telefon varannan månad. Det bibehåller standard som fastställts av företaget och ge de frigjorda device nog tid att fånga marknaden. Företaget började med grundläggande telefoner som erbjuder teknik och design som för den tidpunkten var en förbättring. De har inte låtit denna aspekt går bort som med varje ny produkt, ytterligare förbättringar är synliga och görs från tidigare släpp. Nu släpper Sony Ericsson olika produkter till olika kundsegment och användare på en och samma tidsperiod. Även om de skulle släppa ett budget telefon på ena sidan skulle de släppa en hög slut tekniskt avancerad telefon för ett annat segment på den andra.

Senaste Sony Ericsson-telefoner har höjt ribban mot utmanarna Nokia, Samsung, Motorola etc. De nya avbetalningar på C905 och Xperia X2 höjt ante och samlade futuristiska drag med utsökt utseende. C905 - som ingår i Cyber-shot-serien så det är oundvikligt om att telefon skulle har fantastisk bildbehandling förmåga och definitivt inte besviken. Enheten har en majestätisk 8 megapixel kamera med en mängd funktioner som förbättrar kvaliteten på bilden så fångas. Upplösningen på bilden är en enorm 3264 X 2448 pixels och kvaliteten kan bättrade med autofokus, Xenon blixt, Geo-tagging, ansikte och leende upptäckt, smart kontrast, bildstabilisering och leende upptäckt. Man kan också spela in video i en mindre smickrande QVGA-kvalitet med 30 bilder i sekunden. Utöver dessa är utvecklade och lysande egenskaper som speglar Sonys Ericssons motivation att man verkar för bättre teknik synlig med införandet av gängade SMS anser RSS-läsare, Wayfinder Navigation anläggning, bildblogging och TV-out porten.

Xperia X2 - En del av den exklusiva smarta PDA-telefon cum apparater är X2 den andra telefonen i Xperia-serien. Telefonen har lysande egenskaper och det har de ser att döda. The telefonen sport en pekskärm panel tillsammans med navigering och nödvändiga knappar för snabb användning. Display panelen är en stor 3,2 inches i storlek, till hjälp för webbsurfning och tittar på video / filmer som du inte behöva bläddra runt mycket. Liksom C905 har X2 även en 8-megapixelkamera med en rad bildförbättring funktioner samt en sekundär kamera för videosamtal. The device körs på operativsystemet Windows Mobile som idag används av många över hela världen.

Sony Ericsson tar stort jättekliv mot framtiden. Sina mobiltelefoner är en sann bild av det som skulle komma och den teknik som väntar. Nu skulle de ge sig in Android operativsystem föra processen till en helt ny nivå.

No comments:

Post a Comment