Friday 16 December 2011

Nokia 6700 Classic: Se det Absoluta Class i Funktioner

Detta är den 3G-tekniken era i världen av mobiltelefoner. Den tekniken förändras dag för dag. I denna tid, folk vill att uppleva nya saker varje dag. I detta scenario finns det massor av elektronisk utrustning på marknaden. Bland dessa elektroniska apparater, mobiltelefoner blivit det grundläggande behovet för folket. I nuläget, det är inte lätt för en person att gå igenom sitt liv utan en mobiltelefon. Dessa telefoner fått en stor popularitet i arenan av elektronisk utrustning.

Tidigare de ansågs de kommunikationsmedel. Idag är dessa mobiltelefoner är inte endast ett medel för kommunikation utan även till en multi-tasking utrustning för dagligt bruk. Finns det flera stora varumärken som konkurrerar med varandra på marknaden för mobila telefoner som BlackBerry, LG Nokia, Samsung, Sony Ericsson och HTC, etc., som kan tas som instansen. Dessa varumärken har gjort aa fantastiskt jobb med lanseringen ny teknik telefoner med avancerade funktioner och underbara utseende.

Nokia är en av de stora märkena som har vunnit internationellt mycket populärt bland folket. Nokia 6700 Classic finns en 3G smartphone som är vackert designad av den stora varumärket Nokia. Detta handenheten finns i tre färger som höjer statusen för folket. De kan själva välja färg efter deras personlighet. Gadgeten väger bara 116 gram, och det åtgärder 109,8 mm i höjd, 45 mm bred och 11,2 mm djup. Den totala storleken av mobiltelefonen gör att användarna känner sig lätta att bära vart de vill och lätt att hantera. Användaren kan se sina samtal detaljer, meddelanden, bilder och skärmsläckare kan spela online spel på färgglada QVGA-skärmen. Denna TFT skärm åtgärder 2.2 inches pekskärm som visar 16,7 miljoner färger.

Användaren kan njuta emot, skapa och skickar meddelanden i form av text, video och bild för att dela sina känslor via SMS (textmeddelanden), mms (Multimedia Messaing) Nokia Audio, chatt och e-post på POP3, IMAP4 och SMTP format. Nokia 6700 Classic har en inbyggd kamera på 5 megapixel med autofokus, LED-blixt som garanterar att personen besitter hög bildkvalitet. Eftersom denna kamera har stöd för både funktioner med snaps och inspelning videor av minnesvärda stunder som skulle bli ihågkommen för evigt. Videoinspelningen sker i några vanliga format såsom MPEG4 och H263 med 4 x video Zoom. Handenheten har en videospelare som spelade upp det inspelade videoklippen och förladdade.

Handenheten har en inbyggd Nokia webbläsare Opera Mini webbläsaren och Nokia Mobile Search så att användaren att surfa på Internet smart för nedladdning och samla information från olika webbplatser. Nokia 6700 Classic tillåter en person att överföra data från denna till andra enheter som mobiltelefoner och persondatorer genom att ansluta denna enhet till dem genom Bluetooth och Micro USB-kontakt. Enheten stöder EDGE och GPRS-teknik som säkerställer att ha hög fart överföra takt. Det finns många viktiga och funktioner med den här telefonen som AGPS Navigation, alarmklocka, kalkylator, kalender och många andra. Detta är en användarvänlig gadget som hjälper användarna i varje aspekt av deras liv.

No comments:

Post a Comment