Wednesday 14 December 2011

Det bästa gratis program som är avsedda för iPod Touch och iPhone

IPod touch samt iPhone måste ha enheter, men de kommer mot en avgift. Den höga prislappen på dessa Apple-produkter är verkligen värt att betala ut, men skulle du verkligen behöva stänka ut på programmen när du har tillbringat en hel del redan? Förmodligen inte. Ändå inte oroa: Du hittar massor av kostnadsfria program utformade för iPhone och iPod Touch, från sociala medier Apps till spel och från radio till digitala instrument valet är helt enkelt enorm.

Nedan finns en handfull av mina förslag:

Det verkar som om hela världen är medlem i Facebook för närvarande så att Facebook app är ett viktigt kostnadsfritt program för din iPod touch eller iPhone som låter dig förbli uppdateras tillsammans med dina vänner på resande fot. App som är utmärkt för textning dina vänner är gratis AIM (AOL Instant Messenger) som behöver SMS när det är möjligt att använda gratis omedelbar chatt? Eller så varför inte du får gratis Skype-programmet så att du kan ringa till andra Skype-användare gratis? Det spelar ingen roll om de använder Skype på sin iPod touch, iPhone eller dator.

För de bloggare där ute finns Wordpress ansökan. Om du har fått en Wordpress medlemskap eller har installerat Wordpress 2,7 eller senare program på din egen blogg värd denna ansökan kommer att tillåta dig att skapa och redigera blogginlägg och måttlig din gäst kommentarer.

Eftersom den ursprungliga avsikten för iPod var som musikspelare är det bara apt vi nu har ett stort antal musik associerade program.

SHOUTcast finns en webbplats som tillåter bokstavligen varje person att göra en egen radiostation, hittar du för närvarande över 32 tusen kanaler sänds av både professionella programföretag och fullständiga nybörjare och som har SHOUTcast app kan du lyssna på var och en av dessa kanaler direkt från din iPod eller iPhone .

Om du vill ha en personlig val kan du installera Pandora Radio som kommer att utveckla en spellista speciellt för dig själv från artister och stilar du spelar. Ytterligare en fri radio plocka skulle vara AOL radion som innehåller mer än 200 radiostationer och över 25 musikstilar.

Filmen publiken kommer att hitta ett imponerande urval av program som får få ditt teaterbiljetter så enkelt som att sätta handen i väskan. Applikationer som Now Playing och Fandango filmer underlätta för dig att söka in till ditt lokala teater och sändningstid och beställ dina biljetter. Denna möjlighet är också att använda IMDb ansökan men den erbjuder även mycket mer att erbjuda eftersom det är den största Internet-baserade databasen bild är det möjligt att använda sig av denna app till finna någonting om mer eller mindre någon film?

Några av de nedladdade programmet för iPod touch är spel och du kan hitta ett stort utbud av av mycket beroendeframkallande gratis spel. "Tap Tap Revenge" skulle vara hyper beroendeframkallande ytterst fashionabla hämta där måste du knacka med i tiden till tempot i din favorit beats så att du kan få poäng. En ytterligare populära gratis nedladdning är "Lightsaber Unleashed" som titeln antyder detta program förvandlar din iPod eller iPhone rakt in i en ljussabel: Jag tror inte jag säga mer!

Vi erbjuder senaste nyheterna och information om betalda och gratis ipod apps touch.

No comments:

Post a Comment