Friday 16 December 2011

Granska och Upplåsning av HTC Touch Diamond!

Gör en perfekt stil uttalande med HTC Touch Diamond i handen.HTC Touch Diamond är ett komplett paket med perfekt vikt och utseende. Med glänsande utseende och reflekterande svart kropp Diamond är mycket imponerande.Att telefonen har Windows Mobile 6.1 Professional operativsystemet med 256 MB ROM och 192 MB DDR SDRAM. HTC är mycket användarvänlig och använder TouchFLO 3D-gränssnittet. Behovet av att använda snygga pennan är inte nödvändigt. Alla jobb kan utföras med fingret helt enkelt. Det går snabbt att bläddra igenom tillgängliga program med hjälp av karusellen längst ned på skärmen när du vill.

Detta inslag i den sparas tid att söka för ansökan och är en sammanfattas ansökan listan. Alla viktiga funktioner som bildvisare, musikspelare, kontakter boken eller webbläsare finns. Också många häftiga funktioner ses som skärmen stängs av strax efter ett telefonsamtal påbörjas, vilket besparar dig från att trycka knapparna på skärmen under ett samtal, även hindrar dig från att navigera olika menyerna kopplingston. Men enhet kan slås på igen när de behövs av manuellt stänga av apparaten igen. Ansökan kallas touch i Call Tweak och använder G-sensor, när enheten hålls vertikal skärm blir avstängd förutsatt att samtalet är på, och vid hålls horisontellt skärmen växlar tillbaka igen.

HTC har 2,8 tums TFT-LCD pekskärm med VGA-upplösning. Dessutom erbjuder HTC Touch Diamond en 3,2 megapixelkamera med autofokus och 4 GB internminne. Dessutom Telefonen har Bluetooth, Wi-Fi, GPRS, GPS, A-GPS och HSDPA för snabb Internet rullning. Det har 900 mAh uppladdningsbart Lithium-ion batteri med Taltid Upp till 270 minuter för WCDMA och Upp till 330 minuter för GSM. Dessutom är dess Passningstid Upp till 396 timmar för WCDMA och Upp till 285 timmar för GSM.

HTC är helt enkelt en härlig ser telefonen inklusive smart funktioner. Nu Upplåsning ditt HTC kan gynna dig i en mängd olika sätt. Huvudsakligen får uppenbaras från den höga nätoperatören. Om din HTC är låst med ett visst nätverk då du inte har flexibilitet att använda billiga samtalspriser som erbjuds av någon annan operatör. Om du låsa upp din HTC du kan byta till ett lufttrafikföretag du föredrar. Upplåsning HTC kan du använda SIM-kort i hela världen. Så, om du är en frekvent resenär kanske du spara en massa pengar som du spenderar på roaming anläggning. Också fördelen att låsa upp din HTC är att du kan hantera dina yrkesmässiga och personliga samtal separat med en Dual SIM-kort adapter.

Den mest önskade sättet att låsa upp HTC är att få en unik IMEI upplåsningskod. Detta är den mest enklaste, säkraste och en permanent Unlocking lösning som garanterar att telefonen är upplåst för evigt. Skriv bara upplåsningskod på din HTC Touch Diamonds och den är olåst. Processen tar knappt 10 minuter det du har rätt upplåsningskod med dig. Genom att använda HTC upplåsningskod kan du bara använda din telefon med alla nät leverantör och det kommer säkert gör att telefonen ska acceptera SIM-kort.

Så om du har planerat att låsa upp Upplåsning av HTC Touch Diamond till att du har en unik Upplåsning av HTC Touch Diamond. Se också till att du köper upplåsningskoden från en tillförlitlig HTC upplåsningskod leverantör.

No comments:

Post a Comment