Wednesday 14 December 2011

LG GT505, Trendy sociala nätverk Telefon

De sociala nätverk godbitar som skiljer

Det går certainly beyond SMS och chatt på Internet att ge en grundlig mer engagerande erfarenhet surfar. Från och med sina pulserande tre LCD-display stödja 256k färger, ger GT500 dig hög fart dataanslutning stöd för 3G och HSDPA att säkerställa riktigt snabb internetuppkoppling så att du kommer i din favorit sociala nätverk. Surfing, ladda upp bilder och fildelning på ditt sociala nätverkssajter bli en lätt match.

Denna möjlighet ställer GT500 bortsett från många i konkurrens erbjuder samma sociala nätverk tillgång. Utan höghastighetsnätverk kan internet vara plågsamt långsam att beskatta ert tålamod och slösa tid. Så det är en god idé att alltid kontrollera telefonens alternativ dataanslutning. Tillgång till Internet utan hög hastighet ligger intill värdelös.

På toppen av det, till GT505 erbjuder "push" sociala nätverk teknik på telefonen reflect omedelbart uppdateringar, så att du kan se den senaste utvecklingen på ditt sociala nätverk webbplatser så snart de inträffar. Man kan också uppdatera statusmeddelanden, redigera profiler och lägga till bilder direkt från GT505.

Trendig features

The GT505 inte bara för sociala nätverk. Det är en fullt utrustad multimedia och kamera mobiltelefon som hänger med någonting tävlingen har och mycket mer.

- Den GT505 är en quadband GSM / GPRS / EDGE stödjer 3G och HSDPA dataanslutning med hög hastighet. - Det finns en 5-megapixel kamera med autofokus, digital zoom och LED-blixt. Ovanpå detta får du röda ögon och bildstabilisator. Ansikte och leende erkännande kastas i att starta upp. - En sekundär kamera på fasaden gör det lätt att 3G-videosamtal. - Det är vanliga GPS navigering förinstallerat med 30-dagars provperiod LG WISEPILOT navigationssystemet, - Media uppspelningen förbättras med Dolby 2,0 bearbetning för en verkligt engagerande musikupplevelse; - Bluetooth 2.0 med A2DP för rätt trådlösa headset; , - 130mb internt minne utbyggbart upp till 8 GB microSD genom för externa minnesstöd

Förvisso, inte spektakulär, det GT505 sports en fullt utrustad touchscreen telefon med en social networking fokus utan att ge upp om vilken den bästa av tävlingen har. GP

För mer information om LG GT505, besök Moby1 idag och se hur mycket du kan spara på detta alla nya luren.

No comments:

Post a Comment