Friday 16 December 2011

Mirra ordförande, Celle ordförande och Aeron Herman Miller ordförande recension

Om du aldrig har varit lycklig nog att prova en Herman Miller ergonomisk stol, du har missat. De är den ultimata komforten och lyx och är några av de bästa säljande stolar skrivbord genom tiderna, tack vare deras högsta kvalitet hantverk och stöd de erbjuder.

The Herman Miller Aeron stol kommer med tolv års garanti så att du vet det kommer att ge tröst för minst så länge, och eventuellt längre. Det är en av det klassiska Herman Miller ergonomisk stol modeller och sport olika justerbara funktioner för att ge allt det stöd din kropp behöver. Denna stol finns i olika storlek. The Aeron leda en storlek Stolen passar korta människor eftersom det kan anpassas till en mycket låg höjd. Storlek B passar flesta och storlek C är den största storlek som är lämplig för större män.

Om du tillbringar mycket timmar vid ett bord eller framför datorn, är det väl värt att investera i en bra kvalitet skrivbord stol.

Herman Miller ergonomisk stol Typer

Herman Miller Aeron är en populär modell men det finns andra. Herman Miller Celle stol lanserades 2005 och det är så heter på grund av dess cellulära suspension.

Sits och rygg består av slingor och celler som flex individuellt till att ge dig bästa möjliga stöd. Olika delar av stolen flex olika mängder eftersom vissa kroppsdelar behöver ett starkt stöd och andra inte så mycket.

En annan stor ordförande är Herman Miller ekva 2 stol. Ekvationens led 2 stolen är justerbar och har en inbyggd lyhördhet. Ryggen och säte flex separat så när du flyttar stolen svarar. Det finns en öppning i skalet att låta luften cirkulera och Herman Miller ekva 2 stol erbjuder ökad ryggstöd och en justerbar ländrygg kit.

För mer information, klicka på länkarna för Herman Miller EQUA XR granska och få gratis råd om hur man väljer den bästa ergonomiska stolar.

No comments:

Post a Comment