Monday 19 December 2011

Berättelsen om Gucci Handväskor

Som vi alla vet är Gucci största märket Fashion Group i Italien, är varumärket för Gucci handväskor känd för det är hög-kvalitet, lyxig och sexig till alla de människor i världen har det blivit mest favoritmärke av moderiktiga samhället. Det är älskad av verksamheten mannen som det är modernt och elegant.

Rike Gucci har hittats av Guccio Gucci det år 1923, drivs han sin första butik i Florens, och visar sin allvarliga viktiga produkter, inklusive den mest berömda bambu Gucci handväskor, från den dagen, är varumärket för Gucci haft stor prestige i internationella modevärlden. Eftersom tiden avledas, är butiken av Gucci tanke på kvaliteten på lyxig, sexig och modern.

Efter det andra världskriget blev råvaran av läder vara i brist har Gucci företaget välja duken som substitut för Gucci handväskor verkade märket på dubbel C på verksamheten väskor, hand och plånboken i den näringsgren i påsar som består av canvas, är Gucci lika berömd som Lettland. Samtidigt var de Gucci handväskor kopierade överallt på världen, i de senaste ett eller två decennier, bortkastad märket på Gucci mycket pengar att skydda dess image. Faktiskt, efter årets produktion och drift, har märket på Gucci handväskor egna betydande klassiska produkter, till exempel bambu Gucci handväskor. Produkten av Gucci handväskor är mest svinsvål produkt, eftersom svinsvål alltid mjuk och förfinad.

Det finns vissa firmamärken från Gucci handväskor är den mest klassiska en bambu hantera och råvaror av bambu Gucci handväskor är baserade på natur är alla bambu som importeras från Kina och Vietnam. Funktionen av inte lätt att bryta baseras på naturmaterial och grillmåltid handarbete.

Varumärket av Gucci handväskor baseras på grön röd grön och blå röd blå och de använde dessa två monterar att identifiera naturliga läder och konstgjorda läder. Samtidigt använde de första bokstäverna GG of the Guccio Gucci eftersom basen av produkten, och använde högkvalitativa bomullsgarn eftersom materialet till produkt Gucci handväskor.

Som vi alla vet är varumärket av mode så mycket på världen men stilen av Gucci handväskor är älskad av affärsmannen dvs eftersom Italia varumärket är utformad i enkla är det mode och elegant. Det unika designen och högkvalitativa material gjort Gucci handväskor själva symbolen för elegans och lyx. Det är älskad av en hel del superstjärnor och berömda personer som Jacqueline Kennedy.

No comments:

Post a Comment