Tuesday 20 December 2011

Med Great Kul med Nokia 5800 Xpress Music

Nokia 5800 Xpress Music har utformats för musiken fantaster. Den är en av Nokias XpressMusic utgåva modeller och kanske den mest avancerade. Det har ett mycket tilltalande utseende från utsidan. Den fullständiga touch screen mobil är en fröjd för ögat.

Måtten på handkontrollen är x 111 51,7 x 15,5 mm. Och det väger magra 109 gram. You kan använda pennan för in-och enheten har taktil återkoppling. Displayen är 3,2 inches bred och stöder 16 miljoner färger. I resolutionen den erbjuder är 640 x 360 pixlar med bildformatet 16:9 och har 3D-bilden motor. Det finns Mediameny nycklar att få tillgång till galleriet, musik, webbläsare och dela online video center.

Nu närmar sig den viktigaste aspekten, musik aspekt. Handenheten funktioner Nokia Nseries digital musikspelare. Det har 8 bands grafisk equalizer och bas booster. Du kan skapa dina egna spellistor och väljer låtar efter artist, album, kompositör och genre. Den stöder. Mp3, SpMidi, AAC, AAC +, eaac + och WMA-filformat. Det finns Nokia Music Manager och Nokia Music Store stöder tillsammans med Nokia Podcasting stöd. Man kan ha kristallklart Hi-fi-ljud med dess integrerade stereohögtalare med surroundljud. .

Nokia 5800 Xpress Music är en kraftfull 3,2 mega pixel kamera. Carl Zeiss-optik respektive 3 gånger digital zoom gör den till en av de bästa. Det finns andra funktioner som borttagning av röda ögon, Vitbalansläge och autofokus också. Dubbla Lysdiodsblixt ger dig Bra kvalitet på bilderna och med i mörkret. The på enheten foto redaktör kan du göra önskade ändringar i bilder som du klickar. Huvudkameran ger dig en upplösning på 640 × 480 pixlar och registrerar videor uppgå till 30 bildrutor i sekunden. Den främre kameran eller andra kameran kan användas för videosamtal. Det är Real-spelare också. Det stöder också video så att du kan strömma online video.

Musiken Telefonen körs på 9,4 versionen av Symbian-operativsystemet. Det körs på fyrbands GSM / EDGE nät 850/900/1800/1900 frekvenser och WCDMA nät av 900/2100 frekvenser. IMAP, POP och SMTP stöds e-protokoll. Det interna minnet är 81 Mb med 16 GB utbyggbara minnet genom microSD kort. Batteriet kan ge dig upp till 8,8 timmars taltid och 406 timmars passningstid över GSM-nät. Du kan förvänta 5 timmars taltid med 400 timmars stand by tid i WCDMA nätverk. Det ger dig 35 timmars musikuppspelning tid.

No comments:

Post a Comment