Thursday 29 December 2011

Nokia N95: Det multimedia maskin

Nokia har redan uppätna en stor del av mobiltelefonindustrin. Nokia: s ökade popularitet är ett av många bevis att fastställa det faktum att det är av veteraner i det mobila segmentet. Nokia är en stor namn och det ger ett stort antal telefoner varje år.

När en Nokia-telefonen släpps på marknaden, folk grubbla över det för en avsevärd tid. Detta finska mobil-dur är ett känt namn nu och folk tror på dess kvalitet blint. Skäl är enkla. Nokia har redan etablerat sig som ett välrenommerat varumärke med lanseringen flera mobiltelefoner. Som en trend, alla Nokia mobiltelefoner är användarvänliga. Till och med high-end N95 är en lätt-till-använda telefonen även om det har fått en uppsjö av funktioner.

Nokia N95 är ett reglage mobiltelefon som är utrustad med två sätt reglaget öppningsmekanism. De 16 miljoner färger TFT skärmen på telefonen stöder en upplösning på x 240 320 pixlar och erbjuder mycket goda tittarupplevelse till användarnas ögon. De höga del av telefonen är dess integrerade 5 megapixel Carl Zeiss kamera som kommer med autofokus, blixt och digital zoom. Olika fotoinställningar funktioner gör telefonen ännu mer användarvänlig.

Nokia N95 erbjuder en sund jämnas underhållningsupplevelse med en vass färgskärm, inbyggd stereohögtalare, en vanlig 3,5 mm ljudkontakt och stöd för microSD-minneskort. Med stor 3D grafik har Nokia N95 ett fantastiskt användargränssnitt vilket gör det känslig att hitta funktioner och tjänster du önskar.

Om du är intresserad att lyssna till musik på resande fot, då Nokia N-serien telefonen är en väldigt bra enhet. Telefonen har har en inbyggd musikspelare. Den stöder format som MP3, AAC, AAC +, eaac + och WMA. Med stereo FM-radio och visuella radioinslag säkerställer att telefonen är mer ljuv musik i öronen. Nokia N95 kommer med 160 MB internminne och Nokia Music Manager Software - både gör att du kan hantera och förvara dina favoritnummer i den. Handenheten stöder även minne expansion upp till 8GB - bara föreställa sig hur många låtar du kan bära med dig?

Nokia N95 8GB är lite mer multimedia enhet än bara den befintliga Nokia N95 med en färg jobb och minnesuppgradering - denna version av N95 har en större skärm och förbättrad GPS, plus N-Gage-spel. Som namnet antyder har Nokia N95 8GB åtta gigabyte internt minne som kan rymmer upp till 6000 låtar och 20 timmars video.

Om du letar efter en kille Nokia N95 telefon kan du köpa det på nätet. Gå bara in på vår online mobiltelefon behandlar jämförelse butiker. Hittar du handenheten med attraktiva julklappar och erbjudanden.

No comments:

Post a Comment