Wednesday 14 December 2011

Flotta Sleek telefonen Nokia 7.100 Supernova Red

Nokia Supernova Red är en snygg funky mobiltelefon. Det är en slide telefon med solid metall. Den är övergripande mått 98mm hög med 48,4 mm brett med 15 mm djupa. Det kan lätt hållas och skötas med en hand. Dess en av stadens mest fashionabla telefoner som finns på marknaden. Navigeringsknapp, är korta nycklar och nycklar samtal visas i form av en remsa på framsidan av telefonen. Den röda färgen gör gadget vibrerande och full av liv.

De blanka finish med kromdetaljer och metallfinishen förbättrar utseendet och känslan av telefonen. Den stora tum två färgskärmen har en hög färg och hög upplösning att du kan se om sin bild stängt eller glida öppet. Man kan lyssna på musik när de vill. Behöver du bara byta till införlivas musikspelare som är laddad med lättanvända musikfunktionerna. Den stöder olika musik filformat som MP3, MIDI, WAV-format och AAC-format. Handenheten har nedladdningsbara polyfoniska och MP3-ringsignaler. Kan du ställa din favoritlåt som ringsignal. Enheten gör det lätt att överföra musikfiler från övriga källor såsom cd-skivor och alla, och därigenom göra det lättare att behålla det närmare på handenheten. De inbyggda stereo FM-radio med RDS-funktion gör att du hålla dig uppdaterad genom trimma in din favoritmusik station. Du kan lyssna på senaste låtar eller fånga ditt favoritprogram på den.

Nokia 7100 Supernova Red är en mycket användarvänlig telefonen. Man har simplest anropa funktioner med god åtkomlighet. Kan du sätta ett samtal, hålla en samtal väntar eller kan använda för vidarekoppling om du inte kan ta emot samtal eller inte vill ta emot alla samtal.

Den här Nokia-telefonen har förinstallerade webbläsaren Opera Mini. Därför du kan surfa webben på ett trassel sätt genom en GPRS-anslutning. Telefonen kan lagra upp till 1000 poster och kommer med foto ringer funktionen. Kan du ställa in bilden på den som ringer med kontakten inte så att varje gång de ropa, skall deras bild visas på skärmen. Det spar också uppringda, missade och mottagna samtal logga in om du behöver det.

Du kan vara i kontakt med dina nära och kära ens om du inte kan ringa eftersom detta telefon stöder olika meddelandetjänster. Man kan skicka textmeddelanden, MMS, spela in och skicka ljudmeddelanden med Nokia Xpress Audio Messaging och skicka e-post. Det är kul. Med sina vanliga kamera 1.3MP, kan man fånga stillbilder. Sökaren är effektiv på sina två tums skärm. Beroende på dina krav kan du klicka på fotografier i vertikalt eller horisontalt läge. Den särskilda kameraknapp kan du placera kameran bra och ta bilder likt en vanlig digitalkamera.

Det är förladdade spel som Citybloxx Backgammon II och III Snake som kan variera beroende på region du köper det från. Förekomsten av Bluetooth ® teknik i gizmo kan du enkelt överföra dina filer inom ett avstånd på 10 meter med kompatibla enheter. Man kan också använda USB vid behov att överföra uppgifter från annat håll. The förutsatt batteriet skulle ge dig en samtalstid på upp 8 h and en stand by-tid på upp 430 h. Det ger en tid att spela musik på upp till 12 h.

Med Nokia 7.100 Supernova Röd, vill du inte ha tråkigt på grund av att så livlig.

No comments:

Post a Comment