Saturday 31 December 2011

Omega-M 2 Orion Massagestol

Har massagefåtöljer måste kosta en förmögenhet? Svaret är endast om du vill ha dem. Många människor har uppfattningen att massagefåtöljer är lyxvaror kostar tusentals dollar. Visst finns det lyxiga modeller i just klassen av marknaden. Men det finns också några utmärkta massagefåtöljer som är lägre i pris. I själva verket är M2 Orion massagestolen prissatta under $ 1000. M2 Orion massagestol ger full kapacitet kroppsmassage.

Orion massagestol ger massage täckning från halsen till dina fötter. Det erbjuder ett brett utbud av olika massage tekniker för att ge lindring. Oavsett om det är uppfriskande massage huvuden inbyggd i stolen eller gunga massage för att lossa ryggen, levererar Orion massagestol.

Det första du märker om de Orion massagestol är dess slående design. Det en samtidsstudie design med sotning armstöd. Armstöden är mycket bekväma och innehåller en bra mängd dynan. Det är väldigt avslappnande för armar medan få din massage.

Om du har titta på några av de lägre och massage stolar, då har du förmodligen stött på iJoy. The iJoy är en trendig ingångsnivå massagestol. Det ger en bra ryggmassage. Men det är mer av en solstol än en effektiv massage leverantör.

Till skillnad från den iJoy, är M2 massagestolen en verklig stol. Det kommer också med en helkroppsmassage förmåga. Jag blev ganska förvånad över nivån för förnyelse och penetration av Orion massagestol. Den roterande mekanism är sådana att den tränger lättnad för rygg, axlar och nacke.

Ett av bästa massage att jag har sett på ett tag är i Orion massagestol. Gungningen massage är en utmärkt massage rörelse. Det ger en sida till sida rörelse, som är bra för lindra spänningar och täthet i de större musklerna i rygg och axlar. Detta är en ganska uppfriskande massage, och jag blev förvånad över kraften i den här stolen.

The M2 massagestol kommer med tre automatiska tidsbegränsning program. Dessa är massage program som redan programmerats i stolarna datorn. Peka bara på en knapp och massage kommer att köra hela stolen.

Orion massagestol event ingår en negativ jon bar. Under loppet av en massage kan luften kommer i kläm mellan kroppens och stolar materialet. Den negativa jon syre bar hjälper till att skapa en ökning av tätheten av syrgas. Detta tvingar stillastående luften att flöda från kroppen. Detta hjälper ge en friskare och mer avslappnande massage behandling.

För att tillgodose högre människor och att kunna rikta i benen kommer M2 med en utdragbar ben vila. Använd spaken att förlänga benstödet en extra 3 inches. Benens resten till bättre position det för en riktad kalv eller fotmassage.

Ett viktigt inslag i någon massage stol är att låta dig att rikta massage. M2 Orion innehåller tre banor manuell massage. Detta låter dig ställa in ett särskilt massage teknik och ange täckningsområde. De tre områden täckningen generellt är, övre tillbaka och rygg.

Om du har tittat på många massage ingångsnivå stolar, då du kommer helt enkelt tycka att Orion massagestol är oslagbar i sin klass. Det är en hel massagestol levererar full kroppsbehandlingar massage.

Inte alla massagefåtöljer vara dyrt. Orion massagestol levererar påverkas massage till en bråkdel av kostnaden för lyx modeller. Naturligtvis har den inte alla klockor och visselpipor av en lyx modell men det ger effektiva och stärkande massage. I slutändan är målet för en massagestol att avlasta och slappna av. M2 Orion massage stol av Omega levererar.

No comments:

Post a Comment