Saturday 17 December 2011

Nokia 7100 Supernova: Utmärkt sätt att kommunicera

Nokia 7100 Supernova är speciellt för de vanliga användarna. Den levereras i förtrollande färger som Jelly röd, färsk svart och blått. Så kan en plocka upp någon av dessa färger. Man kan ta bilder och skapa video-klipp med hjälp av sin 1,3 mega pixel kamera. Den stöder en hög upplösning på runt 1279 x 1025 pixlar.

Upplösningen på skärmen har applåderas av folket i hela universum. Bilderna kan ses bekvämt som ytterligare stärka upp visuella njutning på grund av dess utvidgade TFT som stödjer livlig 66 tusen färger med upplösning på 230 x 330 pixlar. De individer kan skicka text och bilder med hjälp av sina meddelandetjänster såsom SMS, MMS och e-post till sina vänner och kära. Dessa alternativ omtyckt av personer för att interagera med sina släktingar och kins stället för telefonsamtal.

Internet är ett viktigt inslag i luren på den idag. Nokia 7100 Supernova har en webbläsare som stöder både WAP och HTML språk. It makes surfing task very easy and convenient.

Människor kan njuta melodious låtar medan de reser med sina utrustade audio-spelare. Dess ljud-spelare stödjer MP3-format. FM-radion alternativet med RDS är också ett spännande attribut av denna gadget som främjar nivån av underhållning av de individer. Nokia-telefoner är också kända för sina batteribackup. Den här luren har en batteribackup på cirka 4 timmar vid full uppladdning och passningstid är över 350 timmar. Det finns ingen anledning att ta ut det igen och igen.

De fysiska funktioner som 7100 Supernova räkna in vikten på 103 gram och måtten på 98 x 48 x 15 mm. It är mycket bekvämt att bära den. Man kan överföra eller dela olika data som video, musik, bilder etc., genom Bluetooth, USB, GPRS, EDGE anläggningar. Den är även utrustad med digital kompass, vilket gör det unikt. Man kan enkelt utnyttja dessa möjligheter vid varje tidpunkt. Således i detta scenario, verkar det svårt att leva ett utan mobiltelefoner.

No comments:

Post a Comment