Monday 12 December 2011

Nokia 6303 Classic - Efficiency med Beauty

Alla har fantastiska funktioner som lockar konsumenten att köpa dem. Som den största mobiltelefontillverkare tillverkare i världen har Nokia funnits under lång tid och därmed är medvetna om konsumenternas behov. De identifierar vad skulle klicka riktigt bra med stor population av mobiltelefonanvändare.

Denna teori gäller för Nokia 6303 classic även. The Telefonen prissatta i budgeten kategori erbjuder fantastiska funktioner med eleganta klassiskt utseende att göra en perfekt kombination. Från och med första syfte, dess en chokladkaka formad telefon med en snyggt strukturerad organ. En väl utformad skärmen hälsar dig vid start. Nedan är de valknappar, svara, samtal avsluta nycklar. Det finns en central nyckel för fyra sätt sjöfart och för urval. Antalet nycklar är lätt att använda och rymlig även för människor med stora fingrar. På baksidan är kameran för att fånga stillbilder och rörliga bilder. På dess vänstra är tal för att lyssna på musik. Inbäddade på öronsnäcka område är den sedvanliga Nokias logotyp och en annan på ryggen. På sidan är snabba använda tangenter för höjs och sänks volymen.

Telefonen har dimensionerna 108,8 mm hög, 46,2 millimeter i bredd och 11,7 mm i djup. Den väger 96 gram inklusive batteri. Dessa är bra storlekar och vikter för bär telefonen runt i handen eller i fickan. Det gör inte telefonen känns som en tegelsten eller en bulk att bära runt. Enheten har en TFT-skärm med en upplösning på 240 x 320 pixlar eller 2.2 inches i storlek. Denna skärm kan visa 16 miljoner färger samtidigt. Man kan ställa ringsignaler i formaten polyfoni och MP3 förutom den tysta alternativet vibrationer. Det finns en högtalartelefon så att personen kan vara i ett röstsamtal även utan att placera telefonen upp mot örat. Port för 3,5 millimeter ljudkontakt hjälper att lyssna på musik även när telefonen laddas. Detta är väsentligt för människor som gillar att lyssna på musik på en konstant nivå.

Telefonboken kan spara 2000 poster och en bild kan bifogas till kontakter som skulle visas varje gång de särskilda kontakten ringer eller när ett utgående samtal görs. Samtalslista de 20 senaste ringda, mottagna och missade samtal kan ses för framtida referens. Det finns en internt minne på 64MB och minne kan läggas till grund för ett microSD-kort med en begränsning på 8 GB. Boxen innehåller redan ett 1 GB kort, som skulle räcka för lagring av massor av musik-och videofiler.

Imaging är ett spektakulärt kvaliteten på Nokia 6303 classic. Den har en 3,15-megapixelkamera med 8x digital zoom. Kvaliteten kan förbättras ytterligare med hjälp av dubbel LED-blixt, blixt (On / Off / automatisk), autofokus, full skärmen som sökare, fånga stil och färgton läge. Helskärmsläge sökaren kan användaren visa bilder och videoklipp i hela skärmen läge snarare än att ge ett separat utrymme för visning. Video kan spelas in i VGA-kvalitet med färdskrivare vid 15 fps.

Andra funktioner webbläsning telefon webbplats med GPRS / EDGE, Bluetooth / USB synkronisering, SMS, MMS E-post och snabbmeddelanden, Stereo FM med RDS och nedladdningsbara spel, mp3-spelare etc.

Nokia 6303 classic det skulle räcka någons behöver en telefon och att alltför utan att bränna en hel i fickan. Det har en blandad of imaging surfning, multimedia, nöjen allt i en enhet.

No comments:

Post a Comment