Saturday 24 December 2011

Vad du måste veta när Shopping för Futons

Futons under de senaste 25 åren har gått från enkla furu ramar som var en del av golvet för att utvecklas till matchande soffor, loveseats och stolar och bord. De har gått från att vara ett enkel modefluga i en verklig möbler kategori alla sin egen. Köpa en futon men är inte alltid så enkelt som att köpa en stoppad soffan och många konsumenter är inte medvetna om de alternativ som finns när de fattar köpbeslut om futon möbel.

När du köper en futon du troligtvis att vara i vad som kallas en specialitet butik. Vad är en specialitet butik och varför är den så speciell? Nå, är mest mainstream möbler som soffor, sängar och matsal säljs i varje möbelvaruhus i en eller annan form. Futon möblerna är lite mer unik i att den tillgängliga val för ramar, madrasserna och beläggningar och butiker som har ett stort urval av olika erbjudanden benämns ofta i branschen som specialitet butik sedan specialisera sig på en särskild produkt.

Det första du måste bestämma är ramen. Futon ramar har sex huvuddelar för dem som är uppdelad i två arm sektioner båda rälerna bår och två däck som utgör sits och rygg sektioner. Dessa kopplas ihop med stål hårdvaran mestadels bestående av stål bultar och muttrar runda fat sätts ihop genom förborrade hål i armar och uttråkad ut hål i rälsen. Ramarna finns från enkla metallstomme till trä ramar som har en brett sortiment av mönster och ytbehandlingar. I trä ramar hittar du barrträ ramar som Pine samt ramar hårda som ek eller lönn.

När du har plockat ut din futon ram måste du besluta om en madrass. Du kan gå med mjukare bomull eller bomull / polyester fyllda madrasser. Dessa innehåller ofta ett skumplastkärna mitt i madrassen eller består av flera lager av skum som hjälper det bättre att hålla den formen och ge ytterligare stöd. Innerspring madrasser är också ett alternativ. Dessa har verklig plåtrullar in i dem och är utformade för att känna sig precis som en vanlig spole madrass. Ett gångjärn är utformad i dessa madrasser att tillåta dem att böja i en ram. Nyare madrasser utvecklas varje dag att utnyttja nya tekniker som finns tillgängliga för madrass design.

Den sista komponenten i ditt futon är också,. These futon omfattar har i dragkedjor eller kardborrband vilket bidrar till att fästa den över din futon madrass. Flera av dagens populära tyger finns i Futon täcker som sammet mocka, mikrofiber och med lädret. Det finns vanligtvis hundratals tyger att välja mellan och matchande accessoarer såsom kuddar och behandlingar fönster är ofta tillgängliga i samma eller samordna mönster.

Så om du har bestämt att åka och handla ett futon, minns tre saker du är ute efter. Ramar som är tillgängliga från metallen till trä mönster som kommer att utgöra grunden för din futon. Madrasser som kan vara allt från bomull och skum innerspring modeller som bara känns som en vanlig madrass. Slutligen Futon covers som kan dragkedja eller kardborrband på över your mattress att ge din futon en blick som är unik för dig. Hålla dessa saker i minnet när shoppa en futon kommer startar du ute på vägen att hjälpa dig hitta rätt futon dig.

Phil Pendleton är en möbel professionellt med över 15 år inom branschen. Han har varit involverad med möbler försäljning, produktion och distribution och fortsätter att arbeta med andra möbler yrkesverksamma att främja nya trender inom möbler och vadderat täcke.

No comments:

Post a Comment