Tuesday 13 September 2011

9 Bästa iPhone Apps för en Road Trip

Jag är pappa till fem och flyg är dyrt. Så nästan alla våra familjesemestrar involvera kör någonstans. Oavsett om det är en helg roadtrip till stranden och en 10 timmars bilresa till Disney World, tillbringar vi mycket tid att köra med 5 barn i bilen.

Min iPhone har en livräddare på dessa långa resor med barn. Det finns så många bra apps att försök att avgöra vilka som är värt att ladda ner kan vara en utmaning. Så jag har sammanställt en lista över några av mina favorit iPhone spel för en bilsemester med, och de applikationer som finns helt enkelt nödvändiga för att hjälpa mamma och pappa att hitta mat, hotell, kolla vädret, och spara pengar.

iPhone sväng för sväng GPS Apps; Jag är inte ett stort fan av GPS apps för iPhone, främst eftersom jag tror att det ibland är enklare att ha en fristående GPS-system som du kan montera i bilen och lämna ensam. Men om du inte vill tillbringa kontanter på ett separat system samt föredrar bekvämligheten av att alltid ha din GPS med dig, här är några bra val. Naturligtvis behöver du en iPhone 3G att använda dessa.

Tom Tom för iPhone: Tom Tom ger dig alla funktioner du förväntar dig av en fristående GPS navigationssystem. Sväng för sväng riktningar med rösten, hitta platser av intresse i närheten, liksom bensinstationer, hotell, restauranger, och vad du letar efter. Tom Tom för iPhone säljer för $ 99

AT & T Navigator: Detta är AT & T: s officiella GPS-navigering app. Som Tom Tom har det alla funktioner du förväntar dig från en GPS navigationssystem. Men AT & T: s prissättning är lite annorlunda. Istället för en större engångskostnad, använder de en prenumeration modell. AT & T Navigator är $ 10 per månad. Det är en hel del om du bara vill använda den för tillfällig resa. Men om du vill ha något du kommer att använda hela tiden, kan det sluta med billigare att köpa Tom Tom.

iPhone Apps Hitta platser att äta, Nå, har du att äta. Och om du vill hitta lite mer variation än den vanliga snabbmat ställe, det finns en app för det. Många apps faktiskt. Här är två av de bästa.

Urbanspoon: Detta är perfekt om du vill undvika argumenten då alla vill någonting annat att äta. Det använder GPS för att hitta din aktuella position, då du skaka och det plockar en restaurang i närheten för dig och ger dig massor av info om den restaurangen, bland annat talar om hur många som gillade det och hur många gjorde det inte. Men om du vill ge mer input om valet kan du göra det också. Bara plocka köket typ och / eller prisintervallet och det kommer att plocka en plats som uppfyller dina val. Om du vill bara hitta närmaste plats kommer det att göra det också, och visa var det är på en karta.

Yelp: Detta är en rättfram app för att se restauranger och andra företag i närheten. Det visar den adress, betyg användare, avstånd och prisintervall. Den innehåller också kartor och visar hur du kommer dit. Yelp är mer än bara mat. Det är verkligen ett multi purpose locator app. Vill du ha en bensinstation, apotek, livsmedelsbutik, bank, eller vad man kommer att hitta de som är nära dig och ge dig de samhällen åsikter om varje verksamhet.

iPhone apps för att spara pengar på gas, GasBuddy: på en lång väg resa, kan gas vara en av dina största kostnader, så spara några tior på varje fyll upp kan verkligen lägga upp. The GasBuddy iPhone app kan du skriva in ett postnummer eller använder din GPS för att bestämma din position och visar sedan var de billigaste i närheten gasen. Den visar dig var, tillsammans med priser, och ger dig anvisningar. Det kommer även hålla reda på ditt sparande, baserat på din bil MPG, tank storlek och hur många miles du kör per år.

iPhone apps för att hitta en Hotel, Travelocity: Om du gör något reser, vet du förmodligen att Travelocity en av de webbsidor för att boka flyg, kryssningar, hotell, biluthyrning, och semesterpaket. The Travelocity iPhone app är perfekt för finna ett ställe att sova när du reser. Det ger dig ett trevligt enkelt sätt att se alla de hotell som ligger i närheten. Du får en lista med resultat som visar dig platsen, stjärnor, och om möjligt, priset för den kvällen.

iPhone Apps Hålla ett öga på Weather, The Weather Channel: Ja, Weather Channel en iPhone app och det ger dig all information du skulle hitta med att titta på The Weather Channel. Det ger dig en karta vy med levande radar, moln täckning, temperatur, nederbörd, till och med UV-index. Detta är en gratis applikation och det är perfekt för som håller dig informerad om vad slags väder att vänta var du kör.

iPhone-spel för en bilsemester med barn, en av de svåraste delarna om att ta långa turer familj vägen är att hålla barnen sysselsatta. Jag kan inte ens räkna antalet gånger jag har fått frågan Är vi framme?. En av mina favorit sätt att hålla barnen roade är genom att spela spel som hela familjen kan spela. Normalt tänker man inte på iPhone som något som alla kan njuta på en gång, men tro mig, det kan vara. Här är två av mina favorit iPhone spel för en road trip.

Familjebil Spel: Denna app ger dig en lista över 100 spel road trip för barn och vuxna. Kan du bläddra igenom listan eller låta app slumpmässigt välja en åt dig. För varje spel, det ger dig allmän information, t.ex. svårigheter, typ, längd och # som behövs spelare, tillsammans med detaljerade instruktioner om hur man spelar spelet. Den iPhone används inte att faktiskt spelar spel, men det är en stor resurs när man försöker att tänka på sätt att hålla barnen sysselsatta. Med 100 spel för en bilsemester, kan du köra flera dagar utan att höra Är vi framme?.

Road trip Scavenger Hunt: Detta app är en variant av det klassiska spelet att nästan alla av oss som spelas upp när var var barn. Istället för har en hel lista med saker att hitta som ett vanligt tipspromenad, har spelet du efter ett objekt i taget. Målet är att bli den första spelaren att hitta objekt som App har valt. När någon punkter den, så slår du den spelarens knapp, de får en punkt, och en annan punkt är slumpmässigt utvalda.

Road trip Scavenger Hunt är laddad med över 140 olika saker att titta efter. Inte bara objekt, som en gul bil, en basket hoop, en motorcykel, en ko, en häst, etc. utan även ord som du kan se på skyltar, vägmärken, eller semi lastbilar. Objekt väljs slumpmässigt så inga två spel kommer att vara densamma. För att hålla det enkelt för icke-läsare kan du välja om du vill inkludera objekt, ord eller både och.

Road trip Scavenger Hunt kan du också hoppa ett objekt, så att du aldrig oroa dig för att fastna letar efter en flod i mitten av en öken. Den stöder upp till 6 spelare, låt oss du välja hur länge spelet kommer slutligen, genom att välja hur många poäng det tar att vinna, och ger dig lätt poäng att hålla, genom att tillhandahålla en knapp med varje spelares namn och deras nuvarande värdering. Road Trip Scavenger Hunt är en av mina favorit spel för en road trip.

No comments:

Post a Comment