Wednesday 14 September 2011

Senaste LG Mobiltelefoner

LG har skapat underbara telefoner med innovativa mobila funktioner som ger en tuff konkurrens med andra mobiltelefoner märken. Bland alla fantastiska LG producerade telefoner LG GT 505, LG GW520 Och LG GC 900 Viewty Smart är de senaste versionerna av året. These LG Mobiltelefoner består av högkvalitativa funktioner som är ansvariga för sina marknadsvärde.

LG GT 505 luren ser helt fantastisk med sina 3,0 tum tryckkänslig LCD skärm med en upplösning av 240 x 400 pixlar och visar 256 färger. Skärmen kommer med A-klass Touch användargränssnitt och accelerometer sensor för automatisk skärmrotation. Telefonen ger en att skicka SMS, MMS, e-post och Push Email funktioner som används nästan dagligen. För smidig drift av Internet kommer telefonen med EDGE, GPRS och HSDPA-teknik. 3G aktiverat HSDPA gör att användaren kan göra videosamtal enkelt. Genom videosamtal användaren kan titta på personen på sin mobil skärm medan du kommunicerar med honom. Enheten erbjuder även Wi-Fi-teknik som möjliggör trådlös dataöverföring via närliggande hotspot eller WLAN. The telefonen hjälper också till att navigera till det okända platserna i världen med hjälp av inbyggda GPS navigator. Den här luren har en superb navigering funktion jämfört med andra LG mobiltelefoner.

Telefonen kan ta fantastiska bilder med sin 5MP kamera med en upplösning på 2592 x 1944 pixlar med autofokus och LED blixt. Handenheten är kompatibel med Geotaggning funktioner som låter en överföra foton enkelt till en stor databas via Internet. Telefonen är aktiverad med 2G-och 3G-nät vilket gör att den fungerar vid roaming. Man har även en MPEG4/MP3 aktör och spel för nöjen.

LG luren modellen LG GW520 ser smart med skjutdörrar QWERTY-tangentbord som kommer rullande under en 2,8 tums storlek LCD tryckkänslig skärm. Skärmen aktiveras med accelerometer sensor. Telefonen ger sms, mms, email, Instant Messaging och Push Email. Telefonen visar en superb dataanslutning på grund av närvaron av EDGE och GPRS-teknik. Telefonen är saknar Wi-Fi samt videosamtal funktioner som kan störa många användare. Enheten kan spela upp MP3, MP4, AAC, AAC +, eAAC +, WMA-filer och har en MPEG-spelare. Handenheten stöder förslaget baserade spel vilket ger spelare en ny spelupplevelse. Telefonen levereras med en 3,1 megapixels kamera som levereras med en upplösning på 2048 x 1536 bildpunkter och fångar bra bilder och videor.

LG GC Viewty 900 Smart har fått de bästa egenskaperna jämfört med andra LG Mobile Phones. Handenheten är Ett absolut mästerverk med sin 3,0 tum kraftigt dimensionerade tryckkänslig TFT-skärm aktiverat som erbjuder en upplösning på 800 × 480 pixlar. S Class-Touch gränssnittet ger användaren en aldrig tidigare erfarenhet medan interaktion med gränssnittet. Skärmen kommer med accelerometer sensor och kommer med multi touch inmatning. Viewty Smart Telefonen levereras med GPRS, EDGE, HSDPA och Wi-Fi-teknik som tillåter användaren att accessnät snabbare och utföra videocalling. Telefonens säljargument är dess 8MP kamera som erbjuder en upplösning på 3264 x 2448 bildpunkter och är tillverkad av Schneider-Kreuznach optik. Kamerans kommer med power LED blixt automatisk och manuella inställningar fokus. Man kan vara säker på att få en perfekt bild som telefonen är integrerat med intelligenta bilder, bildstabilisering med flera ansiktsdetektering upp till 3, leende och skönhet skjuten. The telefon records videos på 720 x @ 480 30fps och långsamma filmer motion. Handenheten förladdad med fem rörelse-baserade spel som håller en upptagen under fritiden. Telefonen spelar musik och videofiler i alla format och stöder GPS navigering. Denna telefon ger ultimata ljud effekt när du spelar musik på grund av närvaron av Dolby Mobile ljudförbättring.

Thus med många kvalitativa egenskaper dessa senaste LG Mobiltelefoner behöva gå långt i framtiden.

No comments:

Post a Comment