Monday 26 September 2011

Vigselring Grunderna - Vad du måste veta innan du väljer en ring

Traditionellt är en vigselring bärs på fjärde finger (tumme ingår) på vänster hand i många delar av världen. Detta grundar sig på tron ​​att det latinska namnet vena amoris eller ven av kärlek sprang direkt från hjärtat till detta finger. Det finns andra människor i delar av världens såsom Tyskland, Chile och Ryssland som bär ringar på höger hand.

Bortsett från hur Ringarna är slitna, också de betydelser varierar beroende på kulturell bakgrund och etnisk tullen. En vigselring en persons yttre uttryck av kärlek, engagemang och lojalitet till sin partner. Trots bakgrund och kultur av paret, många omfamnar de universella värdena kärlek, trohet och engagemang i ett äktenskap.

Många ringar idag görs med ädla metaller som guld eller platina och vanligen med inläggningar av halvädelstenar eller diamanter. Insidan del av vigselringar är också graverade att anpassa den ytterligare. Vanliga inskriptioner har oftast partnerns namn och bröllop datum. Par har också funnit att gravera shorts textrader från låtar eller dikterna som är speciella för par.

Det finns flera stilar som finns på marknaden för en vigselring shopper. Lägenhet eller kupolformade ringar som är mest populära. Det finns också pussel ringar som består av samverkande vigselringar. Allt fler människor väljer ringar som symboliskt representerar ideal som kärlek, hopp och tro med ringar som ryska ringar som består av tre fina ringar vävts samman till en. En annan är det keltiska ringen mönster som innefattar keltiska knuten.

Du kan också välja handgjorda smycken eller smycken som inte finns i färdiga konstruktioner. Även om detta kan kosta lite mer, det kan vara en unik design som bara det par har. Ett annat övervägande vid val av material för en handgjord ring är i befintliga smycken. Om en nära anhörig t.ex. en släkting eller förälder har gett dig ett stycke guld, kan it vara utformad i en vigselring också. Ha det innehåll i din vigselringar är ett trevligt sätt att minnas dessa.

Det finns ingen regel i boken som säger ringar behöver matchning. Om ett par inte kan komma till ett samförstånd vilken typ av ring att välja en vigselring är att helt enkelt välja ett annat vigselring, en som personen gillar. Innan du bestämmer om någon vigselring design är det bäst att se sig omkring för konstruktions du kommer att gilla. Detta är viktigt eftersom en vigselring kommer att bäras för mycket länge. Det finns många smycken butiker runt och många erbjuder bra erbjudanden på vigselringar. Du kan också göra din shopping på nätet där allt är nära till hands. Din nästa ring kan vara ett bara ett klick bort snarare än en bilresa till närmaste köpcentret.

Tim O'Malley skriver för Shanore. Välj handgjorda keltiska smycken från Shanore en ledande irländska keltiska juvelerare erbjuder unika design av Claddagh ringar och Celtic vigselringar. De har ett stort utbud av motiv att välja mellan och alla beställningar få free FedEx.

No comments:

Post a Comment