Tuesday 27 September 2011

Nokia N97 Smartphone med en skillnad

Den senaste av N-serien lineupen är Nokia N97 som ser underbar med sina 3,5 tum stora och medelstora skärmen. The bildskärm quiet känslig för beröring och erbjuder en upplösning på 360 × 640 pixlar med stöd for 16M färger. Telefonen levereras med ett reglage QWERTY tangentbord med låter en mata in data på en mycket snabb hastighet. Skärmen funktioner sensor Närhet för att stänga av automatiskt, Accelerometer sensor som roterar skärmen automatiskt och handskriftsigenkänning funktion.

Telefonen har en 5MP kamera med Carl Zeiss-optik som ger en upplösning på 2592 x 1944 pixlar. Kameran kommer med autofokus, LED-blixt och video funktioner ljus som tillåter en att klicka högkvalitativa bilder och fånga video i VGA @ 30fps. Det finns en annan kamera för videosamtal vilken fångar video med VGA @ 15fps. De flesta av Nokias telefoner utrustade med den sekundära kameran för videosamtal.

Handenheten levereras med Bluetooth v2.0 att möjliggöra trådlös dataöverföring. Telefonen kommer Wi-Fi-stöd som tillåter en att skicka och ta emot data med hjälp av WLAN eller lokal hotspot. Telefonen erbjuder utmärkt alternativ dataanslutning med förekomsten av gprs, edge och HSDPA-teknik som tillåter användaren tillgång till Internet på en mycket snabb hastighet. Medan du ansluter via ett trådlöst nätverk Nokia N97 levereras med USB-port v2.0.

Telefonen levereras med geotaggning funktion som låter en överföra sina bilder till online bilddatabas som Picasa och Flickr. I likhet med andra Nokia-telefoner i serien N97 också stöd N-Gage-spel och gör det lätt spel.

Denna fantastiska multimedia luren spelar MP3, WMA, WAV, eAAC + musikfiler och WMV, RealVideo, MP4 videofiler. Här finns även en TV-out funktion som låter en titta på videoklipp från mobiltelefoni över TV-apparaten. N97 stöder SMS, MMS, e-post push e-post och snabbmeddelanden. Enheten stödjer även Document viewer där man kan komma åt Word, Excel, PowerPoint och PDF-filer.

Webbläsaren är WAP baserad och så det är lätt att förstå och hantera. Handenheten är försedd med Digital kompass, Voice eller kommandoratten, video och foto redaktör och Flash Lite tre som ökar dess prestanda i större utsträckning.

The Telefonen lämnar användaren frihet att välja mellan 2G or3G nätverk som stöder både GSM-och HSDPA-nät. Anordningen är kompatibel med bandbredd i utlandet samt därmed fungerar perfekt medan roaming till andra världens länder.

Telefonen levereras med inbyggt Li-Ion 1500 mAh batteri som ger en taltid på 9 timmar och standbytid på 432hrs med 2G och prata i 6 timmar och passningstid på 408hrs ett 3G-nät.

N97 är en märklig telefon med hög klass egenskaper och överlägsen utseende. Det bästa sättet att få detta Nokia variant är genom Nokia N97 erbjudanden som finns i olika mobila jämförelse webbplatser. Användaren kan utnyttja gratis gåvor samtidigt ta upp en plan från olika nätverk. Jämförelsen webbsidor arbete dedicatedly att tillhandahålla de billigaste erbjudanden till användarna. De tar de bästa tillgängliga affären till användarens erkännande så sätt spara sin dyrbara tid. Man måste kolla jämförelse webbplatser innan de flyttade för någon.

No comments:

Post a Comment