Tuesday 13 September 2011

En guide till att skriva Din plan Infopreneur Business

Om du misslyckas att planera, då planerar att misslyckas.

Det är en mycket träffande att säga för alla infopreneurs. Affärsplan skriver är oerhört viktigt för din infopreneur verksamhet.

Skriva en affärsplan ger tydliga formen, fokus och riktning till dina planer, förhoppningar och ambitioner för ditt företag. Var du wee gång vaga och otydliga kommer du finna dig stadigt och målmedvetet när du har skrivit din affärsplan.

Och som en infopreneur kan du ställa till dig själv som en specialist på affärsplan skriva - för andra.

Att lära sig att skriva affärsplan, måste du först förstå de olika komponenterna i en affärsplan, och hur man ska gå om att skapa en för ditt eget företag, och eventuellt för dina kunder också.

Stegen i Business Plan Writing

Det finns vissa väl definierade delar av en affärsplan. Affärsplan skriva handlar om att skapa ett dokument som innehåller alla dessa delar och förkroppsligar de vägledande filosofi mål och mål för verksamheten.

I affärsplanen skriva, förbereda för att täcka dessa delar:

- Sammanfattning - innehållsförteckning, - företagsbeskrivning, - marknadsanalys och marknadsföring, - teknik - forskning, utveckling, trender, - affärsverksamhet, - förvaltning och ägande, - organisation och personal, - medel som behövs och deras användning, - finansiella uppgifter, - administrativa överväganden, - bilagor

Tips för effektiv affärsplan Writing

För att du komma med ett dokument ditt företag (eller din kunds verksamhet) kommer att använda och referera till aktivt, se till att du följer dessa tips.

- Förstå din målgrupp. Affärsplan skrivande innebär insikt och kunskap om den person som det kommer att skickas till. En affärsplan kommer att finjusteras annorlunda för investerare och för joint venture partners.

- Forskning din marknad och konkurrens. Analysera vad var och en av dem gör, och se hur du är annorlunda eller unika - eller hur du kan bli så.

- Få god dokumentation. Du vill inte att ange något i affärsplanen som du skriver utan ordentlig bevis och uttalanden för att backa upp dem. Om du inte övertygande kan bevisa sanningen om din påståendet försiktig eller helt utesluta den delen.

- Vara konservativ. Det är bättre att under-löfte och över leverera än tvärtom. Om du går överbord, kommer du att förlora trovärdighet hos den person som läser din plan.

- Var realistisk. Att ge rimliga uppskattningar av företagets tillväxt, lönsamhet och öka din kundbas indikerar att du förstår din marknadsplats och dynamiken i ditt företag.

- Logic är din vän. Bankers och revisorer är super-logiskt. Vädja till dem, tala deras jargong.

- Få din ledningsgrupp på plats. Att ha en bra affärsplan utan ett lika bra lag för att utföra det inte har något värde alls.

- Detalj dina tillgångar. Utöka och diskutera dina anläggningar, resurser, ekonomi, kompetens och erfarenhet av medlemmar som vill arbeta med dig och hur ditt företag kommer att utnyttja dessa tillgångar att växa snabbt och stadigt.

- Gör en professionell presentation. Skapa en snygg dokument, med informativa avsnitt titlar, som omfattar alla väsentliga områden utan att vara för vandring, lång och tråkig.

Affärsplan skriva innebär att följa dessa "regler", efter dessa "tips" och skapa ett dokument som inte bara representerar strategin och handlingsplanen av verksamheten utan är också en professionellt utformad presentation nyttiga för att öka fonder eller locka partners.

Affärsplan skrivande är skicklig infopreneur aktivitet. Om du menar allvar med att delta med affärsplan skriftligen, vara beredd att studera processen, praxis ständigt och söker ständigt förbättras tills du bli expert på det.

No comments:

Post a Comment