Sunday 18 September 2011

Uttryck dig med XpressMusic

Nokia Gets Uttrycksfulla

Mobiltelefon tillverkaren Nokia är fortfarande är en av mediokra företag där ute men de intensifiera ante med många modeller och kontinuerligt anpassa nya tekniken för sina produkter. Nokia 5530 XpressMusic är deras senaste multimedia-baserad touch screen mobil. Med utmärkta funktioner, fin design-och en riktigt bra touch screen struktur konkurrerar XpressMusic väl med andra enheter touch screen på marknaden. Stor skärm, bra kontroll interface, en 3,2 mega pixel kamera, färg val för extern fall och bra batteritid ger här telefonen en kämpande försprång på marknaden för mobiltelefoner.

Del Telefon, Del bärbar musikspelare

Namnet ensam säger allt, är Nokia 5530 XpressMusic verkligen en musik spelas mobiltelefon. Innan vi kommer dess har mobiltelefonen fortfarande andra funktioner värd att titta på också. Den första är dess imponerande användargränssnitt som är lätt kan användare skapa genvägar och snabbtangenter för kontakterna och andra viktiga funktioner. Detta är en mycket viktig funktion eftersom att kunna använda en enhet lätt när du är i farten är en avgörande faktor. Bärbara enheter ska alltid överväga användbarheten eftersom dessa anordningar används oftast när människor flyttar från en plats till en annan eller i mitten av andra verksamheter.

5530 XpressMusic har även en mediaspelare. En 3,5 mm-uttag på mobiltelefonen låter dig använda vilka hörlurar eller öronsnäckor som du har. Denna frihet val i headset är ett välkommet alternativ eftersom de flesta av de andra Nokia modeller med kapacitet musikuppspelning begränsa användarnas valfrihet bland anslutna hörlurar med icke-standardiserade Nokia-enda hamn som hanterar alla tillbehör anslutningar. Musikspelaren är lätt att använda, så att du kan ställa in din egen lista musik spela och anpassningsbara ljudalternativ. Spelaren stöder en mängd olika musikformat, från MP3 till AAC och WMA-filer också.

Att få spår i

The Telefonen har även en anständig kamera med 3,2 megapixel, LED-blixt och bra bild och video fånga format. Du kommer inte att shooting någon film film kvaliteten på den här telefonen, men du kan säkert uppskatta ett telefon som låter dig ta en anständig video av din katt slouching på tv. Kontakterna meny som nämnts, är båda intuitiv och fräschas att ge snabb tillgång till tjugo poster. Du kan även spåra deras kontaktinformation via WiFi så att du kan hålla reda på bloggar, flöden och andra relevanta upplysningar. Med dessa funktioner och mycket mer, det finns mycket att längta till med Nokia XpressMusic.

Om du funderar på att köpa Nokia 5530 XpressMusic sedan Moby1 väl värt att besöka.

No comments:

Post a Comment