Tuesday 27 September 2011

LG GW620 "den första Android-erbjudande

LG har börjat arbetet med att ge människor ett större utbud av erbjudanden från att släppa LG GW620. Inledningsvis kallades LG Etna, den här mobilen kommer att köras på operativsystemet Android, som är en första för LG. Med tanke på att LG kan ha så många som 10 Windows Mobile-telefoner som används i pipeline, släpper här Android telefon är verkligen en chock. Men enligt LG, understryker den här utgåvan bara det faktum att de är fast beslutna att ge kunderna ett större utbud, detta beror på att ge människor så mycket variation som möjligt är en grundläggande tro på LG.

Design

Det nya erbjudandet från den tredje största mobiltelefontillverkare företag kommer i en enkel nog design. Den levereras med en 3,0-tum resistiv pekskärm med en upplösning på 320 x 480. Dessutom har det en del särskilda knappar och en styrplatta precis under skärmen. Detta är också ett reglage telefon, med en komplett QWERTY-tangentbord som ska locka människor som letar efter ett enkelt sätt att skriva meddelanden och e-post. Som helhet är designen elegant nog att betraktas som en tillgång, men det är nästan så komplexa som de i N-serien eller andra modeller smartphone ute.

Funktionerna

Denna nya mobiltelefonen från LG erbjuder en mängd funktioner som bör bådar gott för konsumenter. Först av allt, är den utrustad med en inbyggd 5,0-megapixel kamera. Denna kamera har en autofokus funktionen och kan fånga video. Its 5,0-megapixel lins har också förmågan att ta bilder upp till 2560 x 1920 bildpunkter och kan även redigera video och foton, tack vare den inbyggda editor. Bortsett från detta, kommer det även med alla de vanliga saker som SMS / MMS kapacitet, Bluetooth, e-post / chatt stöd, en microSD-kortplats, 2,0 microUSB och en anständig webbläsare. Det finns också en FM-radio, en video och audio-spelare, samt GPS-stöd.

Men den verkliga stjärna i mobiltelefonen är det faktum att den körs på operativsystemet Android. Detta låter användare få tillgång till rad tjänster Google erbjuder, vilket inkluderar användning av Googles Maps, Gmail, Youtube, och även användning av Google Search. Men fördelarna slutar inte där, eftersom användare kommer också att kunna få tillgång till Android Market, där de kan gå runt och leta efter program som de kan hämta in till mobiltelefonen. Det kan öka telefonens övriga funktioner liksom lägger ett lager av personalisering.

Slutsatsen

Som helhet är den LG GW620 bra erbjudande från LG. Det kan inte vara den bästa smartphone ute (eller ens den bästa Android-telefon) men det är bra nog som ett första utgåvan. Man skulle tro LG som bygger på detta fantastiska luren och släpp framtida Android telefoner som är bättre och mer funktionellt sound. Det är ett steg åt rätt håll och om det finns någon indikation på vad som komma skall är framtiden mycket ljus för LG.

Om du vill jämföra LG GW620 kontrakten sedan besöka Best Mobile Kontrakt som jämför alla de senaste mobiltelefon erbjudanden.

No comments:

Post a Comment