Wednesday 28 September 2011

Sony Ericsson W595 Sakura: En handenhet med avancerade funktioner och attraktivt utseende

Det finns flera mobila manufcturers som gjort deras nivå bäst att tjäna telefon användarna på ett bättre. Eftersom luren användarna av denna 3G-teknik efterfrågan på högteknologiska funktioner och snygg mobiltelefoner. These telefoner hjälper dem utföra massor av arbete i sitt dagliga liv. Som vi vet att det finns mycket av stora varumärken som Sony Ericsson, Nokia, LG, BlackBerry och Samsung etc. Bland dessa märken Sony Ericsson är en av de ledande mobiltelefon manufacturing varumärket i världen just nu och det verkar som om företaget i gyllene touch. De har lanserat många telefoner med många avancerade funktioner ett elegant utseende. Deras Walkman-serie telefoner fått en stor popularitet amomg marknaden av kommunikation samt musik. Den senaste versionen av walkman-serien har inkluderat många telefoner. Men bland dem är Sony Ericsson W595 Sakura en av vackra gadget som läggs till lysande serien.

Handenheten levereras med ett unikt utseende som höljet har en orientalisk känsla med de främre och bakre i vitt och featuring rosa blommor. Handenheten är ursnyggt är vackert designad av Sony Ericsson. Sony Ericsson W595 Sakura kommer med 2.2 inches TFT-skärm som omfattar accelerometer sensor för automatiskt rotera. Skärmen kan visa 256 tusentals färgerna foton, videoklipp tapeter och skärmsläckare mm Gizmo har en orientalisk känsla som väger bara 104 gram och mäter 100 mm hög med 47 mm bred och 14 mm djup. Enheten har en inbyggd kamera på 3,15 megapixel som innehåller videosamtal funktionen. Användaren kan ta högkvalitativ bild och video spela in som QVGA @ 5fps.

Meddelandetjänsten i telefonen är mycket stark. En individ kan sända och ta emot bild och textmeddelanden via SMS (textmeddelanden), MMS (MMS), EMS (Enhanced Messaging) och e-post etc. Sony Ericsson W595 Sakura stöder GSM Quad band teknik nät som GSM 850, GSM 900, GSM 1800 och GSM år 1900 och HSDPA 2100 så att användaren att hålla kontakt med nätet där de går om i landet eller utanför utomlands. WAP 2.0/xHTML, HTML (Net Front) tillåter en att surfa på Internet smart att samla olika information och hålla i samband med nära och kära via nätet.

Sony Ericsson W595 Sakura är en 3G smartphone som tillåter användaren att överföra data från denna till andra kompatibla enheter via Bluetooth och USB-kontakt. GPRS och EDGE-teknik gör det möjligt att skicka data med hög hastighet takt. Handenheten har ett internt minne på 40 megabyte och det har ett Memory Stick Micro som stöder upp till 8 gigabyte som en extern memry som expanderar lagringskapaciteten. Handenheten är betraktas som en walkman den har en högtalartelefon med stereohögtalare och alla andra användbara funktioner musik. Telefonbokens minne av denna gadget är mycket stor den kan lagra 1000 x 20 områden kontakter och det kan också lagra 30 mottagna, uppringda och missade samtal rekord. Utan tvekan kommer denna senaste telefonen med avancerade funktioner bidra mycket till telefon användare.

No comments:

Post a Comment