Friday 30 September 2011

Touch Screen Mobiltelefoner med avancerade funktioner

Mobiler har kompetens och bärbara enheter som gör att individerna att utföra olika olikartad uppgifter. Sen har pekskärmsmobiler gained enorma popularitet på grund av deras lättanvända funktioner och mycket tilltalande utseende. Ledande mobil märken som Samsung, Nokia, HTC, LG och Sony Ericsson släpper high-end prylar touch screen varje dag. Här i artiklar talar vi om några av de mycket populära telefoner pekskärm som finns på marknaden.

Nokia är en de ledande mobiloperatörerna märke som har många underbara produkter pekskärmen i sin samling. Nokia N97 är en 3G aktiverat gadget pekskärm som kommer packad med lättanvänd QWERTY tangentbord. Den är en bekväm anordning i fråga om storlek och vikt. Måtten i denna gadgeten är 117,2 x 55,3 x 15,9 mm och dess väger bara cirka 150 gram. Det är en bred 3,5 inches tryckkänslig TFT-skärm som kan visa 16 miljoner färger över en hög upplösning på 360 × 640 pixlar. Det finns en 5 mega pixel kamera i denna gadget som kommer översållad med innovativa funktioner som Dual LED blixt, autofokus och video ljus. Dessutom några andra användbara funktioner här enheten är konferenssamtal handling tittaren, GPS och musikspelare. Framåt går, LG finns en annan välkänd mobilt företag som har vunnit stora erkännande för sitt mobila pekskärmsmobiler runt om i världen. Vare pekskärmen prylar är designade att möta behoven och kraven i alla typer av individer.

En av dess eleganta pekskärm är LG KP500 Cookie. Det är en elegant och kompakta form modell som erbjuder flera högeffektiva funktioner för dess användare. Den kommer med en 3 inches TFT pekskärm som ger stor bildupplevelse och underlättar ägarna att använda intressant lösningar som accelerometer sensor och Handskrift. Ganska intressant, stöder gadget också fantastiska anslutningsmöjligheter funktioner som Bluetooth, USB, EDGE och GPRS. Genom att utnyttja sin 3,2 megapixel kamera kan du fånga fina stunder av ditt liv i digital kvalitet. Lagringsmöjligheter av LG cookie är enorm eftersom det kommer med 48 MB internminne. Dessutom kan en sträcka också sitt lagringsutrymme på upp till 8 GB genom införandet av microSD-kort.

Samsung är inte mycket bakom när det gäller att rafflande användare med senaste telefoner pekskärm. Samsung S5230 Tocco Lite är en awesome pekskärm handenhet som är berikad med ultimata kommunikation och multimediafunktioner. Den främre delen av den här handen domineras helt av den stora 3 inches pekskärm som gör det möjligt för användare att visa kristallklart menyn information. Det uppladdningsbara batteriet i telefonen ger märkbara passningstid av 350 timmar och taltid på ca 8 timmar tillbaka vara fulladdat. Med tillhandahållande av MMS alternativ, kan man lätt skicka meddelanden består av text, bilder och videoklipp till andra lämpliga kontakter. Slutgiltigt, kan man säga att alla dessa mobiltelefoner är perfekt i varje aspekt.

No comments:

Post a Comment