Sunday 25 September 2011

Tips på att köpa en hopfällbar Card Bord och stolar

Kanske har du inte tittat nyligen, men om du vill köpa en Folding Card Bord och stolar, du har många valmöjligheter för dig. Svunnen är den tid när allt du hade att välja på var klent, metal-kort tabeller och hopfällbara stolar som lämnade baken värkande efter en lång match.

Idag har himlen är så långt vad du verkligen vill när det kommer till ett Folding-kort bord och stolar. Internet i själva verket har gjort det riktigt enkelt att hitta precis det du vill, och sedan ett pris som är rimligt för dig. Vill fancy? Man kan ha det, och du kan förmodligen ha det för mycket mindre än du kunde innan Internet gjorde sin närvaro en utbredd del av våra liv.

Vill gå mycket mer grundläggande, med ovan nämnda metaller spelbordet och stolar, bara något att ge extra sittplatser när extra company kommer, eller att se till att små barn har någonstans att sitta under Thanksgiving? Du kan göra det också. Eller så kan du göra något däremellan. Valet är verkligen din - och du kan ha en vikbar spelbord och stolar i nästan vilken material man vill, vare sig det metall, plast harts, eller trä.

Vad behöver du veta när du ska köpa en hopfällbar Card Bord och stolar

När du på väg att köpa en av dessa uppsättningar, se till att du sitta ner och göra en lista över vad man vill, inklusive bordets storlek och funktioner, antal stolar, och så vidare. Sedan räkna ut den prisklass du tittar på. Den mest grundläggande plast harts stolar och bord kör du mindre än $ 100 för ett bra, stadigt bord och fyra stolar, men de ska se ut vad de är - plast. Om det är okej med dig, inga problem.

Om du går upp lite i pris, kan du fortfarande en bra robust harts Folding Card Bord och stolar, men man kan faktiskt få det så att det ser ut de bästa eken. Detta innebär att du kan ha stil och klass av trä, men robusthet och hållbarhet i plast. Ganska tjusig, är inte det?

Metall är en annan utmärkt val när det kommer till att köpa en av dessa uppsättningar, och du kan få dessa med eller utan vaddering på både toppar av bord och sätena på stolar också. Dessa kommer att vara mycket bekväma och hållbara, men de kommer att se ut - ja, metall. Om du vill ha någonting med lite mer klass, kanske du vill gå med en trä ser plast eller ens äkta trä.

Den övre delen av linjen när det gäller Folding Card Bord och stolar är den verkliga trä modellen. Nu är dessa verkligen top of the line möblerna och de är dessutom ganska tung, så de kommer inte att vara så lätt att piska och sätta upp som några av de andra material kommer att bli.

Men om du köper en top of the line trä Folding Card Bord och stolar, kommer ni verkligen att få kvalitet och dessa kommer att känna sig som riktig inredning, inte bara något sladdrigt du köpte på skoj. I själva verket kan du vill hålla ut för extra sittplatser, extra bord utrymme, och så vidare.

Dessa typer av Folding Card set är tillverkade av riktigt trä som ek och kan även ha ytskikt som mahogny. Och ofta gånger, de kommer med läder eller läder-look-inläggningar och sits stoppning också. För dessa fall kan förväntas betala uppemot $ 400,00 för stolar och bord - men återigen, detta är möbel som verkligen kommer att sista och se bra ut.

Så är fallet, valet är ditt. Du har många stilar, prisklasser och material att välja på för dina Folding Card Bord och stolar, och du är verkligen bara begränsas av din smak och budgeten.

Låt Brian Garvin & Jeff West lära dig mer om Folding spelbordet och diverse tillbehör på vår pokerblogg.

No comments:

Post a Comment