Friday 30 September 2011

Hitta den perfekta Plus Size Dress

Du kan vara ute efter en ny klänning för en mängd olika skäl. Ibland kan du behöva en för ett speciellt tillfälle, men andra gånger du letar efter något som får dig att må bra bara genom att sätta på den. En snygg klänning kommer att göra just det, och även en plus size klänning kan göra en kvinna känna sig vacker. Om du har problem med att hitta rätt plus size klänning, kom ihåg att du är inte den enda. Många kvinnor i alla storlekar - inte enbart plus size - har samma problemen som du, och har svårt att välja höger klänning. För att underlätta har vi sammanställt denna lista med tips och tricks som hjälper dig att hitta den perfekta klänningen varje gång.

Ett av det viktigaste maximer i livet är att vara ärlig mot dig själv. Många kvinnor har problem med sina plus storlekar helt enkelt eftersom de inte erkänna att de fås att röra sig en storlek upp - om du är en storlek 14, då är du en storlek 14, inte en 12. Även om du kan klämma dig i, du kommer troligtvis ser värre ut än om du bara gick med korrekt storlek. Om du är en plus storlek är det bättre att överensstämma med din figur än att försöka tvinga sig in i ett klädesplagg som är alldeles för liten.

Om du hatar försöker kläder på innan man köper dem, är du inte ensam i denna situation. Många kvinnor, stora som små, ha "omklädningsrum syndrom" som kan uppstå när de inte kan KLÄ i en butik omklädningsrum att prova om möjliga kläder att köpa. This syndrome har många orsaker och är ganska giltig bekymmer. Varför skulle du vill få naken i ett litet rum som inte finns i ditt hem? These farhågor bör inte hindra dig från att köpa kläder du vill. Om du är trött på återvändande illasittande kläder när du köper dem, det finns en lösning. Slösa inte tid du kan spendera på sig en perfekt utrustade plus size klänning med att gå tillbaka och åter till köpcentret. Börja må bra om dig själv istället.

Om du inte kan hitta en viss klänning i din storlek, men du älskar klänningen ändå, kanske du vill överväga att ha några gjort ändringar - till klänningen, är det! Många kvinnor inte ens överväga att ha sina kläder skräddarsydda, men det kan få dig att se underbar. Ni kan undra varför stjärnor ser fantastiska i alla sina kläder. Det är eftersom de är professionellt monterade till varje individ. Varje kvinnans kropp har olika proportioner och det kan vara stora variationer mellan en modedesigner tanke om en storlek 16 och en verklig storlek 16 kvinna. Ändringar kan vara otroligt användbar när du har hittat en skön klädesplagg och behöver bara några små förändringar så att den passar dig perfekt. Du kan ha förändringar gjort billigt av många kemtvättar eller sömmerskor, så att inte förbise detta alternativ.

No comments:

Post a Comment