Saturday 17 September 2011

Nokia 2720 Fold: Enkelhet i Action

Nokia 2720 Fold, lägg i den enklaste ord möjligt är elegant och enkel. Den framställdes för människor vars enda krav på en mobiltelefon är att den gör att du kan samtal och skicka SMS, så är det. Det är i grunden, mobiltelefon, inte kameratelefon, eller en smart telefon, helt enkelt en 2G mobil klarar av de grundläggande funktioner.

Återinförandet av enkelhet för en näringsgren som är insvept i den nyaste och flashiest teknik tillgänglig är definitivt en strategi för Nokia vinna över, om inte vinna tillbaka några av de människor på tillväxtmarknaderna. Det är verkligen syftar till att kundernas bas men dess överklagande kan bara nå över på andra marknader, där människor värderar enkelhet och ser det som ett positivt snarare än en negativ.

Mobile Phone

Nokia 2720 Fold är en mobiltelefonen i renaste mening. Det är en tvåbandstelefon (ja, har den ingen 3G) som fungerar på ett nät som täcker GSM 1800 och GSM 900. Den har en 32 megabyte inbyggd minne som tillåter användare att lagra bilder, videos, ringsignaler och en telefonbok med upp till 500 kontakter. Det har alla andra grundläggande funktioner en skulle vanligtvis ser i en Nokia telefonen som kapacitet högtalare telefon, olika varning funktioner, och andra funktioner som vanligtvis en viss när du köper en mobiltelefon.

Nokia 2720 Fold har även en mycket respektabel batteritid, Bluetooth kapacitet, en 1,3 megapixel kamera som gör att man kan ta stillbilder och video, en 1,36 tums extern (dold skärm), en intern skärm med en upplösning på 128 pixlar med 160 bildpunkter, en FM-radio till och med en inbyggd webbläsare. Den levereras också i en elegant och stilfull clamshell fall är detta det vara mer tekniskt avancerade än vad den egentligen är.

Appellen

Tittar på sin lista av funktioner, är det svårt att tänka sig en kund att välja det till en funktion tung mobil som iPhone eller andra liknande prylar men det finns personer som kommer att vara intresserade.

Det finns personer som, främst i äldre spektrum i fråga om ålder, värde enkelheten och användarvänligheten hos en mobiltelefon. Det finns också vissa personer som endast är ute efter en andra telefon, en som ska fungera som en back upp till en grundskola, fullastad telefonen.

För de människor vill nedgradera, eller letar efter en ganska elegant andra telefon, eller bara inte intresserad av alla krusiduller modern teknik ger kommer Nokia 2720 Fold vara perfekta för dig. Njut av dess enkelhet, bara inte förvänta att det är någonting mer än ett mobiltelefon.

Om du funderar på att köpa Nokia 2720 Fold sedan Moby1 är väl värt ett besök.

No comments:

Post a Comment