Wednesday 21 September 2011

Danner Boots: Din Ideal Outdoor Companion

The Danner Shoe Manufacturing Company har tillverkat premium skor kvalitet gummi sedan 1932. Det är för närvarande en stor aktör inom skoindustrin i USA. Deras Danner boots har också erkänts som den mest ideala "kängor av Backpacker Magazine. Deras underskrift funktioner i sina stövlar inkluderar lätta och flexibla och på samma gång, bekväm och robust. The Danner stövlar kvar som en favorit för många friluftsentusiaster på jakt efter en bra, tillförlitlig par stövlar.

Medan Danner har utökat sitt sortiment till omfatta vinyl produkter såväl dess gummiprodukter kvarstå som den största hiten för företaget. Gummit stövlar från Danner är tillförlitliga och robusta letar, lämpliga för alla utomhusaktiviteter. Ta en belastning Danner Pursuit GTX & 8 Uniform Boots. Dessa stövlar är definitivt tufft utseende, men är förvånansvärt lätt. De är gjorda med GORE-TEX teknik och EVA-mellansula för att ge vattentät och andande komfort för foten och att absorbera chocker respektive. Oroa dig inte för att halka om du är ute på en blöt dag, med hög dragkraft gummi yttersula gränser sådana chanser. Bortsett funktioner boot även utanför skyddsräcket häl stabilisator för bättre stabilitet.

Nu, om du är en ivrig vandrare, då du inte vill missa detta. Inte bara du behöver ett par tillförlitlig vandringsskor, skulle du också behöver ett par som är byggd för prestanda Off Trail, så det kan stödja din vandring verksamhet varhelst det är. Danner bildades kängor har nya lätta plattform med styling och andningsförmåga att du har ännu inte sett förut. The DXTVent is Danner nya ultra andas teknik som hjälper till att värme-och fukttransport så du kan alltid hålla dina fötter svala, bekväma och luktfri. För att lägga till det, det är också GORE-TEX teknik för vattentätt skydd. Detta är den typ av vandring skor som du kan lita på när som helst.

Traditionellt är det bara soldater bära kängor, och det är också under själva bekämpar och träningar. De är ofta gjorda i härdat och vattenavvisande läder. Numera dock har dessa stövlar införts i löparskor som specialiserat sig på vissa klimat eller villkor. De blir också allt populärt i mode cirkeln bland Goth och heavy metal fans. Det innebär att du inte längre behöver vara en del av militären för att köpa eller bära dessa skor. Flygvapnet Tempererat Boot, en militär standard Vibram yttersula, faktiskt är certifierade av United States Air Force. Detta par stövlar använder klassiska stygn ner konstruktion för att möjliggöra en stabilare plattform och bättre hållbarhet.

Medan majoriteten av dessa stövlar är vattenavvisande och ger utmärkt andningsförmåga, är inte alla utformade för att hålla fötterna varma. Så om du går ut för någon vinter vandring eller liknande, du kommer att behöva ett par isolerade stövlar för att skydda mot kylan. Brottet 2,0 Alloy Toe Isolerad arbete stövlar ger utmärkt komfort och stöd utöver dess isolering skydd. Det är isolerad med 600 g Thinsulate Ultra för att erbjuda lätt värme och är 100% vattentät och garanterade dess andningsförmåga funktion med GORE-TEX.

Danner har fortsatt att göra högkvalitativa premium stövlar att se dig den ultimata tillfredsställelse i dina utomhusaktiviteter. Som många Danner användare kan intyga att det, kommer du inte gå fel med Danner.

No comments:

Post a Comment