Saturday 24 September 2011

In i framtiden med LG Mobile Phones

År 2002 visade LG UMTS division världens första WCDMA videotelefoni i Sydkorea och Japan VM i fotboll. De erbjuder också många mobila tjänster såsom BankOn där ekonomiska transaktioner som hör till ditt bankkonto kan göras. En annan tjänst är MusicOn som är en on-line musikaffär. Enligt uppgifter för andra kvartalet 2009, LG tredje i termer av marknadsandelar. Med en marknadsandel andel på 11,69% och 29,8 miljoner enheter sålde kärnor Motorola och Sony Ericsson för denna specifika tid. Trots en ökning från 2008 uppgifter är det fortfarande långt efter Nokia och Samsung mobiler. LG började producera GSM baserade telefoner under 2003 i Storbritannien och dess förbättringar och nytänkande är synligt med det faktum att de börjat producera 3G UMTS DMB telefoner under 2007. Nu LG tillverkar CDMA, GSM och WCDMA-produkter.

LG mobiltelefoner fått en rungande start huvudsakligen pga deras tagg of snyggt skapat elektroniska varor. Men med tiden denna utmärkelse och har börjat erodera bort. Deras styrka konsumentelektronik inte kunde hjälpa mobiltelefoner försäljning. Det har varit mycket kamp och omstrukturering av företaget i dess design och funktioner som har medfört om dess resning och ståndpunkt att det för närvarande har. Kommer till nutid, har LG telefoner skapat en liga för sig i termer av stil och hänförande ser att de har. Dess inte bara om utseende heller, de har börjat producera telefoner med nyare, allra senaste tekniken. Detta ställer ett prejudikat som inte bara de måste överträffa i framtiden, men även något som konkurrenterna skulle sträva efter att slå. Ja, det är tag-line of Life's Good är motiverad av mobiltelefoner.

LG genomgick en bom med lanseringen av Black Label-serien (LG Chocolate, Shine och Secret) och olika intressanta och snygga telefoner som Prada, K910 Renoir, KM900 Arena and GC900 Viewty. The Chocolate telefonen medfört en förändring i LG: s synpunkter och utsikterna för en bred och tjock telefoner till extremt elegant och lätt design. Den har en mycket mjuk system beröring navigering och dess skönhet exemplifieras med tillbaka ljus. I augusti i år meddelade organisationen att dess multimedia och ytterst fantastiska KM900 Arena sålt 1 miljon enheter i alla utom fem månader! Arena är inte den enda telefonen i åstadkomma märkliga försäljningen, hjälpte touchscreen enhet Cookie LG i stigande försäljning genom att bidra 5 miljoner enheter säljs över hela världen. Nu LG har kommit in i mycket lukrativa smartphone, touchscreen, PDA-marknaden med sitt Android-enhet, GW620. Denna telefon skulle definitivt locka många människor att köpa. Andra beaktansvärda enheter som är avsedda för framtiden är GW520, GW550, GM 750.

LG mobiler kommer definitivt platser från dess inledande skedena av lanseringen. De är bättre på en regelbunden basis och mobiltelefoner erbjuder för nybörjare, medel och avancerade användare och även tillgodose deras krav i ansökningarna till.

No comments:

Post a Comment