Monday 26 September 2011

Jeep Toppar för alla årstider: Jeep Hard Tops, Jeep Soft Tops, Jeep Toppar Bikini, Windjammer / Duster Combos

Jeepar är inte för alla, måste du ha Jeep personlighet och en känsla av äventyr att njuta av Jeep erfarenhet. Den fria uppoffrande Jeep ägare längtar utomhus, ryggen landet, stranden och vidderna. Detta är inte din familj SUV, det här är Family Amusement Park på hjul.

Din Jeep måste arbeta för dig året runt, om du är som mest Jeep ägare din Jeep tar dig till jobbet, till skolan, på datum, till släktträffar och varje dit du går, av denna anledning behöver din Jeep Upp till arbete år runda. Din Jeep passar dig, eftersom den är konstruerad med löstagbara dörrar, fällbara vindrutan, utbytbara toppar, blixtlås fönster och en mängd andra alternativ för att tillgodose dina humör. Din Jeep Soft Top är ett av de alternativ som kan klä upp eller klä ner dig Jeep, du bestämmer!

Din Jeep Soft Top är ett Life-växlare, en alternativ personlighet och din lekkamrat., I den kalla månader behöver du din fullständiga Jeep sufflett att hålla dig varm och skyddar dig från elementen men du måste fatta ett beslut när du väljer din Jeep Soft Top. Soft Toppar finns i alla former och storlekar så du har många alternativ. På våren och sommaren har många beslut att fatta med din sufflett, har du Jeep Bikini Tops, Safari Tops, Jeep Bikini Top Windjammer / Duster Combo, Sunlighter Top och trosor!

Med allt det sagt kan ta en närmare titt på alla Jeep Soft Top val du har:

Jeep Soft Toppar

De regelbundna Jeep Soft Top som följde med din Jeep tjänar sitt syfte men gång min inte tjäna dig. Under de kalla månaderna detta sufflett fungerar bra det håller dig varm och skydda dig från hårt väder. På våren och sommaren är det lite mer begränsande eftersom du vill ha mer exponering för utomhus. Ett alternativ Soft Top är Flip Top. Jeep Soft Top, kommer Flip Top ge dig skydd under de kalla månaderna och på våren och sommaren bli en soltak. Luckan Top är Jeepens versionen av Sun Roof är det enkelt och bekvämt att använda. Med Flip Top på din Jeep på några minuter och en Flip you Jeep har ett annat utseende och känsla och du kan välkomna de varma månaderna och ett nytt äventyr.

Jeep Bikini Tops

I den kalla månader du samla upp och på sommaren du kasta på dina shorts, t-shirt och flip flops på, behöver din Jeep nya sommar kläder också! Jeep Bikini Top får dig på humör för sommaren innebär det att vara ute för att ge bara är tillräckligt med täckning för de två främre passagerare. Jeep Bikini Top har ett par nick-namn, Sun Kepsar, Sidhuvud, Summer Briefs, Half Toppar och allt annat du tänker på att beskriva en bikini. I slutändan de ger alla känslan och njutningen av naturen.

Jeep Safari Toppar

Jeep Safari Top är en förlängd Jeep Bikini Top, dess den extra stora bikini. Denna topp ger täckning och skydd för både framsätet och rygg passagerare sits. Det ger en känsla av sommaren och åtnjutande av frigång.

Jeep Bikini Top Windjammer / Duster Combo

Jeep Bikini Top Windjammer / Duster Combo är en skapelse och design av Bestop företaget.

Bestop har gjort Jeep Toppar i många, många år de förstår behoven och kraven från Jeep ägare. Windjammer / Duster Combo ger funktion och mode, isolering av vind samt skydd och extra förvaring som tillhandahålls av dammtrasa. Windjammer av sig själv reducerar brus och minimerar vindlast. The Duster arbetar i dubbel tid, skyddar din jeep från damm, smuts och skräp och det lägga till ett område för lagring till baksidan. Det bästa är det nya utseendet din Jeep kommer sport och hur det kommer att vända huvuden.

Jeep Sunlighter Bikini Top

Detta är itty bitty Bikini Top, inte för att det är mindre än den ursprungliga Jeep Bikini Top men eftersom den är gjord av en halvtransparent tyg. Detta Jeep Bikini Top ger dig maximal exponering men ändå ger en begränsad mängd skydd mot UV-strålar och det är vattenavvisande. Så exponera din Jeep i sommar med en Sunlighter bikini.

Nu har du en hel del att tänka på, en Jeep mjuk topp för alla 4 säsonger eller en Jeep sufflett för varje säsong? Beslut, beslut!

No comments:

Post a Comment